- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takacs_I
csendes tag
válasz
Dr.FantastiK #3823 üzenetére
Igen, az egyik gyűrű elpattant. Lehet, hogy nem kellett volna annyira megtépni....
Most kapott egy réz gyűrűt, meg loctite243 -at, remélem így már jó lesz. -
Takacs_I
csendes tag
Nem tudom szerkeszteni az előző (3772) bejegyzést, szóval ide írom: a belinkelt távtartó alkalmatlan a feladatra. Ugyan elvileg erre van és valami baromi kemény műanyag, de nem bírja a terhelést, szóval most kap egy ilyet fémből... Igazából nem is értettem, hogy ez miért nem fém...
-
Takacs_I
csendes tag
válasz
Takacs_I #3770 üzenetére
Beraktam két gyűrűt, (innen) és tényleg nagyon kellett! Látszik a motoron és vázon is, hogy nyírták egymást és az a rúgás is megszűnt indulásnál amit én eddig a motornak hittem, Viszont kelleni fog másik lánctányér ami beljebb viszi a láncot. Azért az nagyon vicces,hogy a Hegyalja úton 25-el suhanok felfelé erőlködés nélkül
-
Takacs_I
csendes tag
válasz
Dr.FantastiK #3769 üzenetére
Köszönöm, közben fejre dobtam a bringát, megrángattam és rájöttem, hogy gond van: kotyog.. Holnap remélhetőleg meglesz a távtartó, és barkom rögtön.
Megjött közben az usb kábel, az első ajánlott beállítás profil nem tetszett, szóval játszani kell azért.
Le kéne cserélnem, a hátsa 9-es fogaskoszorút, most egy Shimano HG-400-9 11-32 van fent (gyári) Van valami javaslat, hogy mi legyen?
-
Takacs_I
csendes tag
Sziasztok!
4 napja vagyok Bafang 750w (48w, 17.5a, 500c) tulaj, egy Rockrider 540 C1 -re raktam rá. Munkába járás a cél. Programozó kábel pont most jött meg, azt a rész még nem piszkáltam.
Shift senor úton van, bár magamtól is rájöttem, hogy tudok kuplungozni a fékkel. Az aksihoz kellett csinálni egy konzolt mert a csavarok nem jó helyre estek, de ezt gyorsan megoldottam.
Baromira elégedett vagyok az eddigiek alapján, de azért lenne néhány kérdésem. (érdekes, hogy a nagy FB-s Bafang csoportban nem találtam magyarokat).
- Az első, hogy a motor bár látszólag jól illeszkedik de a jobb oldalon hozzá ér a vázhoz. Bizonytalan voltam, szóval rendeltem ma távtartót, de bizonytalan vagyok, hogy kell -e ez nekem.
- A másik, hogy az 500c menüjében a Speed Poles és a Start Poles érték helyen egy X van és nem is lehet megváltoztatni. Semmi se találtam erről. A motor működik, de nem tudom, hogy ez egy hiba amivel foglalkozni kéne, vagy csak bosszantó hülyeség.
Köszi és sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Bevezetés az e-bike-ok, a pedelec-ek, a tuning pedelec-ek és az S-pedelec-ek titkos világába.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ukrajnai háború
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Noctua NH-D15 chromax.black processzor hűtő,Intel és AMD foglalatra,gyári tartozékaival!
- KERESEK! iPhone 16 Pro Max 512 GB - 1 TB, fekete titán, nem szolgáltatós, 3 év garis, 100% akksi
- lga 115x és lga 1200 gyári hütések több darab
- Airpods 4 (ANC) - Garanciás 2026.02.12.-ig
- AMD Ryzen 7 5800X 8-Core 3.8GHz AM4 processzor,hibátlan működéssel!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest