Keresés

Aktív témák

• Sn00PiG

aktív tag

válasz Brenyo #9158 üzenetére

Protank nekem eléggé bejövi, bár kicsit értelmét veszti a nagy űrtartalom, mivel ha majdnem teletöltöm (persze kis légbuborék marad benne) akkor egy jódarabig éget nagyon, hiába forgatom/döntöm/hagyom állítva. Háromnegyedig megtöltve már nincs ilyen gond, viszont ez esetben meg annyi fér bele mint a kistesóba.
    Ennek ellenére az egyik legjobb tank amit használtam, jó hideg nagy mennyiségű gőz, TH és íz is remek, látványre persze még szokni kell a cumi kinézetet :)
    Ellenben a minősége a patronnak nagyon meglepett: pirex üvegtank, a doboza is érdekes darab volt (talán műbőr a borítása?), illetve a kazánt szépen fel lehet újítani egy Helix kazánhoz hasonlóan.
    (Brenyo, köszi még1x ;) )

Viszont aki MOD készülékre tervez Kanger T3-at venni, az jól gondolja meg, mivel kicsit az egész patron szélesebb a Helixnél, a ZMax-ra konkrétan nem lehet rácsavarni, még egy sima 510-510 csatival sem. Sajna túl széles, a kialakított helyre egy Helix simán befér Zmaxon, viszont ez nem.
    Szóval vagy hosszú átalakító kell (bután fog kinézni), vagy marad a nagytesó, a Protank.

[ Szerkesztve ]

Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket

• kisgyerek85

senior tag

válasz Brenyo #9158 üzenetére

Akkor ez így nagyon korrekt, hogy nem rakjátok ki a polcra. Volt 3ml-s kanger bc-m és nem tudtam megbarátkozni vele, mert jöttek azok a jelenségek amiket írtál. De vágyok egy olyan patronra ami hasonló a vatelines tankos megoldáshoz. Tehát csak töltöm és szívom.

Aktív témák