Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEKA25
csendes tag
Sziasztok!
Hát igen lenne mit váltosztatni az országban......
De ha már beleakadtam ebbe a topicba,én is elmesélek egy csúnya storit!2007-ben vásároltam egy GAINWARD 8800 gts videókártyát, ami nem egy pzs,vagy kefir hanem egy 100 000 forintos eszköz.
2008.10.hó környékén a kártya bemondta az unalmast,csíkos képernyő,és még meghajtóprogramot sem fogad el.
Fogtam a jótállási papírját(3 év garancia), és visszavittem a kereskedő céghez,ahol vásároltam....
A szervízes pultnál közölték,hogy a garancia "sajnos" nem érvényes, ugyanis hiányzik a v.kártya szériaszáma a kártyáról.....aminek rá kellene ragasztva lennie az áramköröre....
Ez egy sima papírmatrica ami a kártya egy éves használata során bármikor leeshetett,mivel az 60-75 celsius fokon üzemel,így a matricán lévő ragasztó kiszárad,a paír megpöndörödik és már le is esett,ezt a felhasználó v. észreveszi vagy egy géptakarítás során eltünik(a garanciával együtt.....???????????)
Kérdem én, a 100 000 ft.-ba nem férne bele ,hogy a nyáklapba rögzítsék a szériaszámot,ill. v. azt szoftveresen rögzítsék a kártyára?????????????????????????????
Ennek írányzott átverés szaga van!!!!!!!!!!!!
TE addig vagy ügyfél ebben az országban,amíg fizetsz, utána meg le vagy ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest