Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hibavissza
üzenetére
ATX-re szerintem miota minden az alaplapra van integralva nem sok szukseg van (par kiveteltol eltekintve). mATX-hez csak egy kicsivel kellene ennel nagyobb haz, es nem lenne ennyire limitalt a felhasznalhatosaga. Remelem lesz belole mATX is.
-
arn
félisten
válasz
hibavissza
üzenetére
Attol fugg kinek mi a celja... az itx azonos funkciok mellett epp az alaplapnyi magassaggal lesz kisebb. Ez 135mm a magassagbol, ennyi az elteres, ha ez ala megy, utana a mar nem ugyanaz a kettonek a bovithetosege.
-
válasz
hibavissza
üzenetére
Szerintem csak a legfelső árkategóriában. Én a Metisembe minden gond nélkül tehetnék egy ilyet, ha meg kicsit mókolok, nagyobbat is.
-
válasz
hibavissza
üzenetére
szerintem bele lehet "hekkelni". 1HDD a táp mellé, de ahogy elnézem ez csak SFX táppal megy, 1 HDD pedig a CPU fölé, ami meg erősen limitálja a CPU hűtő magasságát.
2 SSD-t meg ha nem használsz vízhűtést sztem simán be lehet hekkelni felülre.A design meg az egész elrendezése nekem is rohadtul tetszik, viszont az ITX nagyon limitál, egy kicsivel kellene nagyobb ugyanezzel a designnal, hogy belemenjen egy mATX lap, és instant get.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Borderlands 4
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest