Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
"Ennek mi köze a Windows-hoz? Nem is tudtam, hogy a MS-nek már drivert is kellene gyártania
Más elvárás esetleg?"Nem nagy elvárás az enyém, de mondjuk rendes OS meg használható programok? Esetleg? A win esetében inkább csak elfogadtam, hogy ilyen marad, kékhalálostól. Skype esetében a inkább fájt, mert jó kis eszköz volt. Béke poraira...
Lenne még pár elvárás, de az már csak finomság lenne. Nem is merem még csak felsorolni sem. Még elégetnének máglyán.
-
Benőke
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Az emberek életkoruk előrehaladtával, egyre kevésbé hajlandóak a változásokat követni, és egyre kevésbé is képesek rá. Ebből adódik az ellenállás egy része is. Ez rád is és rám is igaz, még ha most nem is feltétlen érzed így.
-
Benőke
őstag
válasz
üzenetére
A sok disztró miatt a régen íródott progiknál, vagy a speciális támogatott kör miatt előfordul, hogy adott csomag a legtöbb helyen nem fellelhető. Csak adott disztrókban. Erre a legtöbb esetben fel is hívják a figyelmet. Na nem csomagonként, hanem általánosságban, hogy csak adott linuxal megy pl RedHat, vagy SUSE aztán ha mással próbálkozol, menni fog ha megkeresed és kiollózod. Ha ezt a megoldást választod ne mindenki más legyen már a hibás ha szembe mész az autópályán.
Volt olyan eset, hogy nekem is ki kellett böjtölni egy ilyen esetet. Eltartott egy darabig amíg megtaláltam és összeollóztam a szükséges csomagokat.Szándékos ferdítésekkel csak magadat járatod le... Nem mindenki hülye ám...
Még szerencse hogy win alatt nincsennek szívások, és mindig minden frankón működik. A baj csak ott kezdődik, hogy ezt még senki sem látta. Az erősségei pedig kezdenek halványulni, mivel nem foglalkoznak vele, csak designolni próbálják mindenféle elbaltázott módon, amibe bele is buktak ugye.
-
Benőke
őstag
válasz
cskamacska
üzenetére
Egyiket sem sírom vissza.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby elektronika
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPad topik
- Milyen autót vegyek?
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Más elvárás esetleg?"