- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
válasz
szabonagyur #117 üzenetére
"Ennek mi köze a Windows-hoz? Nem is tudtam, hogy a MS-nek már drivert is kellene gyártania
Más elvárás esetleg?"
Nem nagy elvárás az enyém, de mondjuk rendes OS meg használható programok? Esetleg? A win esetében inkább csak elfogadtam, hogy ilyen marad, kékhalálostól. Skype esetében a inkább fájt, mert jó kis eszköz volt. Béke poraira...
Lenne még pár elvárás, de az már csak finomság lenne. Nem is merem még csak felsorolni sem. Még elégetnének máglyán.
-
Benőke
őstag
válasz
King Unique #112 üzenetére
Az emberek életkoruk előrehaladtával, egyre kevésbé hajlandóak a változásokat követni, és egyre kevésbé is képesek rá. Ebből adódik az ellenállás egy része is. Ez rád is és rám is igaz, még ha most nem is feltétlen érzed így.
-
Benőke
őstag
válasz
#65675776 #79 üzenetére
A sok disztró miatt a régen íródott progiknál, vagy a speciális támogatott kör miatt előfordul, hogy adott csomag a legtöbb helyen nem fellelhető. Csak adott disztrókban. Erre a legtöbb esetben fel is hívják a figyelmet. Na nem csomagonként, hanem általánosságban, hogy csak adott linuxal megy pl RedHat, vagy SUSE aztán ha mással próbálkozol, menni fog ha megkeresed és kiollózod. Ha ezt a megoldást választod ne mindenki más legyen már a hibás ha szembe mész az autópályán.
Volt olyan eset, hogy nekem is ki kellett böjtölni egy ilyen esetet. Eltartott egy darabig amíg megtaláltam és összeollóztam a szükséges csomagokat.Szándékos ferdítésekkel csak magadat járatod le... Nem mindenki hülye ám...
Még szerencse hogy win alatt nincsennek szívások, és mindig minden frankón működik. A baj csak ott kezdődik, hogy ezt még senki sem látta. Az erősségei pedig kezdenek halványulni, mivel nem foglalkoznak vele, csak designolni próbálják mindenféle elbaltázott módon, amibe bele is buktak ugye.
-
Benőke
őstag
válasz
cskamacska #16 üzenetére
Egyiket sem sírom vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Google Pixel topik
- Építő/felújító topik
- HBO Max
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Androidos tablet topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest