Új hozzászólás Aktív témák

• King Unique

titán

válasz lionhearted #295 üzenetére

NEM, eleve arról van szó, h MSO-nak vannak egyedi funkciói, amit nem teljesen támogat, nem jelenít meg jól az ODF...a 2013 MSO/ 365 (abban csináltam) támogatja fullosan az ODF 1.2-t, tehát nem egészen MSO a ludas ebben. LO-ban meg tudnám oldani, de csak hasonlót, mert eleve mások a 2 program bizonyos funkciói (pl. ikonkészlet stb.), vannak olyan elemek, amik LO-ban máshogyan vannak megoldva, máshogyan jelennek meg.
    Engem, meg másokat le fanboyozol, aztán saját háza táján meg... okoskodik itt mki, h így az ODF, meg térjen úgy mki a nyílt rendszerre, szoftverre, aztán sok helyütt már rég döntöttek a cégek, oktatási intézmények java, v épp a kormány nálunk, h melyiket használja, melyik alkalmasabb az adott feladatra, területre. Nem muszáj MSO-t, használjon LO és társait + ODF-et, mit érdekel engem, az ő dolga, abban küldi, tud kommunikálni másik szoftverrel, támogatja. De, ha fullos OOXML támogatás és formátumok használata az elvárás (márpedig többnyire az), akkor másik programmal jár jobban. Tények ezek is, ahogy azok is, h cégek, intézmények, home userek, ahol/ akik MSO-t használnak, mért a saját formátumát, mért nem a nagy ODF-et használják (jóformán ott igény is alig van rá...).
    Aki erővel ez ellen ágál, nem képes elfogadni, az vizel a széllel szembe, csinál magából bohócot... :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés