Új hozzászólás Aktív témák

• lionhearted

őstag

válasz #Chris #206 üzenetére

Aha...tehát én sem használom immáron 5 éve ezt a bughalmazt main desktopként. Kedvenc játékom a Dota2, fut...
    Docx jól megy LO-val, nem szokott baj lenni, de amióta az MS is megemberelte magát, azóta inkább ODT-ben küldöm, sosem volt panasz. De inkább a PDF, mert senkinek semmi köze már hozzá. Kb az Office XP (2001) volt az utolsó Office amit telepítettem magamnak. Amikor egyszer lefagyott, és sosem indult újra a gép a telepítése közben (frissen húzott rendszert "laktam" be), akkor végleg meguntam. Azóta van OOo/LO, szóval >10 év.
    Nem gányolok wine-nal semmit, pár éve még felraktam magamnak, hogy hátha kell, azóta sem kellett, szóval már törölve is lett. Nem hiányzik a bloatware onlywin programok, bocsánat. Amióta Linuxozom olyan nagysikerű, méltánhíres, sokhelyen mai napig default bloatware-ektől szabadultam meg, mint: Nero, Adobe, WinRAR, uTorrent, DaemonTools... etc. Mindre találtam megfelelő wines alternatívát a dualbootos rendszeremnek. Amire azóta nem léptem, amióta van Dota2 linuxra. :D

Teljesen egységsugarú júzereknek megfelel az oprendszer, hiszen van rá böngésző...a krómbúk is sikeres.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés