Új hozzászólás Aktív témák

• #Chris

tag

válasz CPT.Pirk #200 üzenetére

:D Linux szerverekkel foglalkozok nap, mint nap...
    Meg milyen másik oldalt? Mert sok oldal van... Pl.: szerintem a BSD-kel méltánytalanul keveset foglalkoznak és kevesen fejlesztik, mikor szerintem (és nem csak szerintem, hanem a PS4-ben is egy módosított bsd van, valamint, ha jól tudom az OSX alapja is bsd és a facebook valamelyik mérnöke is blogolt róla, hogy bizonyos területeken a bsd sokkal jobb, mint a linux) nagyon stabil, biztonságos és gyors OS, csak fapadosabb még a linux disztribeknél is és a support még kevesebb hozzá. Van OS X oldal is, Unix vonal, bár a BSD meg a Unix ugyan az, csak a BSD-t nem lehet Unixnak hívni...
    Előző hsz-emben leírtam már, én nem azért mondom, hogy a linux distribek rosszabbak desktop-ra, mert utálom a linux-ot és windows fan vagyok, hanem mert szerintem jelen pillanatban a Windows jobb. Használtam sokáig debiant, ubuntut, fedorat, scientific linux-ot, mint-et és elementaryt. Kipróbálás szintjén pedig, nehezen mondasz olyan OS-t, amit ne próbáltam volna. A noname linux distribeket hagyjuk... Ha valaki mindenáron linuxozni akar, -, mert lehet, hogy hónapokig el vagy vele, de 1x úgyis belefutsz valami olyan kompatibilitási dologba, amiért vissza kell menned windows-ra - akkor max az ubuntut vagy elementary os-t ajánlom neki, vagy rpm-es vonalon a fedorat. Majd amikor egy idő után játszani akar vagy be kell adni valamit docx-be vagy az a program, amit épp használni akar nincs linux-ra és a wine-os gányolással se megy és vissza kell mennie win-re, akkor jussak eszébe :D Csak mert sok minden még OS X-re sincs, nem még linux-ra...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés