Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
elit_hun
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Értem én, de attól még megjegyeztem, hogy szerintem is hülyeség, hogy azt mondják nincs semmi közül egymáshoz

ui: köszönöm szépen

zsivagooo: Már nagyon szorult a hurok a nyakuk körül...Remélhetőleg a jogvédők nem lesznek hülyék, és belemennek valami új üzleti modelbe (pl fizetsz 10/20/50/100 dolcsit és annyi zenét töltesz le amennyit akarsz X ideig), mondjuk én ezt az eddigi tevékenységük alapján nem nagyon hiszem

-
elit_hun
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
De attól még kb tízszeresre ugrott a Pirate Partiet népszerűsége, amint elítélték a TPB
Ha nincs a TPB-es ítélet, az EU képviselőről még álmodni sem álmodhatnának szvsz... -
elit_hun
őstag
Ajj, én vagy egy órája postoltam a logouton egy ezzel foglalkozó írást, a modik biztosan azért nem engedélyezték, mert nem akarták, hogy előbb postoljam ki, mint az itcafe. Hát ez bizony monopóliumra való törekvés, irány az EU legfelsőbb bírósága
Az MS esetéből tanulva utalhatjátok át a ph! 5 éves bevételét nekem 
Amúgy meg én nem ítélem el (annyira) őket, hogy eladták, csak az a bajom, hogy miért mondogatták akkor még pár hete, hogy ők soha az életbe nem hátrálnak meg stb...

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ha nincs a TPB-es ítélet, az EU képviselőről még álmodni sem álmodhatnának szvsz...