Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
válasz Integrale #47 üzenetére
Elöbb leírtam, hogy nem arról van szó. De nekem, meg az öcsémnek, meg mindenkivel akivel tálkoztam, nem volt ilyen hibálya soha. Elsö széria lehetett az, aminek a ramja is csak 256 volt, mert szoftveresen korlátozva volt valami miatt. De igen, szerintem még annak is jobb a képernyöje.
Ne is nézz rá egy olcsó xperiára, mert amelyiket én láttam, annak a kontrasztja 0. Nekem meg 180 fokon homályosodik kicsit, de egyáltalán nem megy át kontrasztba.
[ Szerkesztve ]
Oppo find 7 astro black
-
blade zte
őstag
válasz Ununqatrium #40 üzenetére
Arról van. Bár azért egy 3 éves telót lehetne már végre nagyon olcsón elpasszolni, mert aligha néz mindenki a vaterán pont ilyet.
Oppo find 7 astro black
-
blade zte
őstag
A telefonok fejlődésével kapcsolatban: Mindig azt veszem észre, hogy az olcsó kategória nagyon lassan fejlődik. A ram még szinte mindenhol(kivéve szinte az összes kínai telefont) 512, ha a max 50ezres kategóriáig nézzük. A képernyő még mindig nem érte el a ZTE blade színvonalát, ha ránézek egy mai sony xperia mostani ilyen árú telefonra, megkérdezem magamban, hogy mi ez a kontrasztos gagyi, a 2 éves telómhoz képest. Pedig az is csak egy mezei TFT. Fényképezők lassan 5mp-re váltanak, de nem a legjobbak.
Tulajdonképpen, ha valaki nem a külföldön néz telefon után, akkor egy ilyen telefon még talán jobban megéri. Nem az a samsung szappan, képernyője is tökéletes, a HTC ad neki egy kis minőségérzetet. Prociban sem igazán előzik még le. Tulajdonképpen ha bevállalja valaki azt, hogy nem a legújabb az android rajta, akkor az ilyen 30-40ezres mobilokat alázza. Mert gondolom annyiért meg lehet már venni.
Oppo find 7 astro black
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest