- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ColoradoKid
csendes tag
Instant Get
-
chabeee
aktív tag
Ez nem ér többet 230-nál de akkor már sokat mondtam
-
Dyingsoul
veterán
Ez a konfiguráció hatalmas bukás, maximum a gyűjtők, meg a technology geek-ek veszik meg...
Minden rendben lenne vele, ha a hardver már lenne, ennyi pénzért minimum egy GTX kártya. Nyilván a méretei/súlya miatt van benne kisebb kártya, a GTX-ekhez gyanítom, hogy nagyobb hűtőre van szükség.
PARASZTVAKÍTÁS. Ma ez a menő. -
zsirfecske
addikt
azért a diesign és innováció csillagos 5-ös, a hardver úgyis változhat benne havonta, úgyhogy én nem írnám le. ssd bele meg normál fusion apu a kövi modellbe és kész
-
t72killer
titán
válasz
hugo chávez #105 üzenetére
Láttam az MSI-t, szép darab
Ebayen alapfelszereltségen 1500$ körül mérik, illetve van pár bolt, ahol lehet válogatni az alkatrészek (proci, ram, winyó) között.
-
exair
csendes tag
Alienwarenél feleennyiért ugyanennyi rammal és ugyanilyen vgaval, quadcore procival lehet kapni, ha valakinek mégis van ennyi pénze akkor szintén alienwarenél 16giga rammal hd6990el szerelt laptopot lehet venni, vicc.
/e: Amúgy az átlagbérekkel kapcsolatban: Bp-n 270e bruttó az átlagbér most.
-
Revoltek
aktív tag
Nagyon szép gép, de az ára az vicc, de tény, hogy ennyiért MacBook-ot is lehet kapni, aminél viszont fényévekkel jobb.
Arra nem gondoltatok, hogy meg kell fizetni a márkát, a reklámot, a fejlesztéseket, a switchblade ui fejlesztését, design-t (amiben már benne van az Apple per költségei is), + a hardvereket is, mert akár mekkora tételben vásárolnak valószínűleg nem 10 dolcsiért fogják megkapni az i7-es procit...
Én azt mondom jó úton halad a Razer, de egy pár évnek még el kell telnie, majd ha visszahozta a fejlesztésekbe belefektetett tőkét, akkor valószínűleg olcsóbb lesz. -
hugo chávez
aktív tag
válasz
hugo chávez #105 üzenetére
"Amúgy ezt láttad?"
Bocsi, most vettem észre, hogy van is hozzászólásod annál a hírnél.
-
Khaal
őstag
Nem olvastam el a hozzászólásokat, a cikk alapján csak annyit tudok mondani:
Ez egy vicc!
-
Ivanka
csendes tag
Egy rvos akár 1-1.5Millát egy fogorvosról nem is beszélve,de az sem az átlag!
Abszolút elcsúszott a téma, de komolyan el vagy veszve a keresetekben, szerintem kb. tényleg kár erről vitázni, mert a melós is tud 300-320 órát dolgozni egy hónapban meg 184 órát is. És akkor lehet menőzni, hogy ki mennyit keres.
A 184 óra keresete szegeden, kezdő orvos ezen a linken elérhető:
http://www.rezidens.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=71rvosi-ehber-aki-nem-hiszi-gyzdjoen-meg-rola-a-sajat-szemevel&catid=4:megjelenesek&Itemid=18
Az évek alatti béremelkedés a közalkalmazotti bértábla szerint számítandó....
-
hugo chávez
aktív tag
Ennyi pénzért ez nagyon nagy lehúzás, de, a márkanév miatt, sajnos lesznek olyan hozzá-nem értők, akik meg fogják venni
(#57) t72killer:
"Nem is értem, hogy hívnak "gamernek" egy gtx560m alatti vga-val szerelt notit."
Na igen, ez szerintem is elég nagy pofátlanság. Amúgy ezt láttad?
Mert, bár én is úgy vagyok vele, hogy most már inkább kivárom a 28 nm-es mobil GPU-kat, de, ha ezt az MSI-t lehetne itthon kapni a közeljövőben és a hírben szereplő körüli áron, akkor lehet, hogy elcsábulnék.(#95) t72killer:
"azt sem tartom kizártnak, hogy nem haragszik megy egy 2720qm procira az alap 2630qm helyett."
Hát, nyilván nem
, de a 200, illetve 1 magos turbo esetén 300 MHz-cel magasabb órajelen kívül nem sok különbség (VT-d, TXT és v-Pro amiket nem támogat a 2630qm, de ezeknek a játékoknál amúgy sincs jelentőségük) van a két proci között, viszont a hírben szereplő Razer-ben még a 2630qm-re sem futotta, csak egy kétmagosra
-
Solten
őstag
-
Z_A_P
addikt
válasz
t72killer #100 üzenetére
De, igy ebben a formaban igaz
Azt irtam h A laptop NEM jatekra valo, arra kompromisszumokkal hasznalhato
Marpdig az hogy csak SC2, vagy csak Worms futtathato rajta max felbontassal, vagy kozepes beallitassal, vagy 800*600-ban, na az mind kompromisszum
Az pedig nem fogja segiteni a PC-s jatekpiacot.
Se a HW, se a kijelzo, semmi sem jatekosoknak valo egy Notebook-on.
Ahogy irod, h nem bovitheto pl a vga, az mar csak hab a tortan. De a mai notebook abszolut csucs VGA-k kb egy kozepes desktop VGA-val egyenloek. A kijelzo meg felejtos, kulso monitor kell..de akkor meg lassan minek laptop.
Nekem laptopom van, de mivel 99%-ban desktopkent hasznalom, soha az eletbe nem veszek tobbet igy, rengeteget szivtam miatta mar
Új hozzászólás Aktív témák
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Dell G3 3590 notebook (9300h,1660 Ti,16GB)
- Újszerű vékony és könnyű ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- ASUS ROG Strix G15 Gamer Laptop újszerű állapotban, dobozával.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest