- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ColoradoKid
csendes tag
Instant Get
-
chabeee
aktív tag
Ez nem ér többet 230-nál de akkor már sokat mondtam
-
Dyingsoul
veterán
Ez a konfiguráció hatalmas bukás, maximum a gyűjtők, meg a technology geek-ek veszik meg...
Minden rendben lenne vele, ha a hardver már lenne, ennyi pénzért minimum egy GTX kártya. Nyilván a méretei/súlya miatt van benne kisebb kártya, a GTX-ekhez gyanítom, hogy nagyobb hűtőre van szükség.
PARASZTVAKÍTÁS. Ma ez a menő. -
zsirfecske
addikt
azért a diesign és innováció csillagos 5-ös, a hardver úgyis változhat benne havonta, úgyhogy én nem írnám le. ssd bele meg normál fusion apu a kövi modellbe és kész
-
t72killer
titán
válasz
hugo chávez #105 üzenetére
Láttam az MSI-t, szép darab
Ebayen alapfelszereltségen 1500$ körül mérik, illetve van pár bolt, ahol lehet válogatni az alkatrészek (proci, ram, winyó) között.
-
exair
csendes tag
Alienwarenél feleennyiért ugyanennyi rammal és ugyanilyen vgaval, quadcore procival lehet kapni, ha valakinek mégis van ennyi pénze akkor szintén alienwarenél 16giga rammal hd6990el szerelt laptopot lehet venni, vicc.
/e: Amúgy az átlagbérekkel kapcsolatban: Bp-n 270e bruttó az átlagbér most.
-
Revoltek
aktív tag
Nagyon szép gép, de az ára az vicc, de tény, hogy ennyiért MacBook-ot is lehet kapni, aminél viszont fényévekkel jobb.
Arra nem gondoltatok, hogy meg kell fizetni a márkát, a reklámot, a fejlesztéseket, a switchblade ui fejlesztését, design-t (amiben már benne van az Apple per költségei is), + a hardvereket is, mert akár mekkora tételben vásárolnak valószínűleg nem 10 dolcsiért fogják megkapni az i7-es procit...
Én azt mondom jó úton halad a Razer, de egy pár évnek még el kell telnie, majd ha visszahozta a fejlesztésekbe belefektetett tőkét, akkor valószínűleg olcsóbb lesz. -
hugo chávez
aktív tag
válasz
hugo chávez #105 üzenetére
"Amúgy ezt láttad?"
Bocsi, most vettem észre, hogy van is hozzászólásod annál a hírnél.
-
Khaal
őstag
Nem olvastam el a hozzászólásokat, a cikk alapján csak annyit tudok mondani:
Ez egy vicc!
-
Ivanka
csendes tag
Egy rvos akár 1-1.5Millát egy fogorvosról nem is beszélve,de az sem az átlag!
Abszolút elcsúszott a téma, de komolyan el vagy veszve a keresetekben, szerintem kb. tényleg kár erről vitázni, mert a melós is tud 300-320 órát dolgozni egy hónapban meg 184 órát is. És akkor lehet menőzni, hogy ki mennyit keres.
A 184 óra keresete szegeden, kezdő orvos ezen a linken elérhető:
http://www.rezidens.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=71rvosi-ehber-aki-nem-hiszi-gyzdjoen-meg-rola-a-sajat-szemevel&catid=4:megjelenesek&Itemid=18
Az évek alatti béremelkedés a közalkalmazotti bértábla szerint számítandó....
-
hugo chávez
aktív tag
Ennyi pénzért ez nagyon nagy lehúzás, de, a márkanév miatt, sajnos lesznek olyan hozzá-nem értők, akik meg fogják venni
(#57) t72killer:
"Nem is értem, hogy hívnak "gamernek" egy gtx560m alatti vga-val szerelt notit."
Na igen, ez szerintem is elég nagy pofátlanság. Amúgy ezt láttad?
Mert, bár én is úgy vagyok vele, hogy most már inkább kivárom a 28 nm-es mobil GPU-kat, de, ha ezt az MSI-t lehetne itthon kapni a közeljövőben és a hírben szereplő körüli áron, akkor lehet, hogy elcsábulnék.(#95) t72killer:
"azt sem tartom kizártnak, hogy nem haragszik megy egy 2720qm procira az alap 2630qm helyett."
Hát, nyilván nem
, de a 200, illetve 1 magos turbo esetén 300 MHz-cel magasabb órajelen kívül nem sok különbség (VT-d, TXT és v-Pro amiket nem támogat a 2630qm, de ezeknek a játékoknál amúgy sincs jelentőségük) van a két proci között, viszont a hírben szereplő Razer-ben még a 2630qm-re sem futotta, csak egy kétmagosra
-
Solten
őstag
-
Z_A_P
addikt
válasz
t72killer #100 üzenetére
De, igy ebben a formaban igaz
Azt irtam h A laptop NEM jatekra valo, arra kompromisszumokkal hasznalhato
Marpdig az hogy csak SC2, vagy csak Worms futtathato rajta max felbontassal, vagy kozepes beallitassal, vagy 800*600-ban, na az mind kompromisszum
Az pedig nem fogja segiteni a PC-s jatekpiacot.
Se a HW, se a kijelzo, semmi sem jatekosoknak valo egy Notebook-on.
Ahogy irod, h nem bovitheto pl a vga, az mar csak hab a tortan. De a mai notebook abszolut csucs VGA-k kb egy kozepes desktop VGA-val egyenloek. A kijelzo meg felejtos, kulso monitor kell..de akkor meg lassan minek laptop.
Nekem laptopom van, de mivel 99%-ban desktopkent hasznalom, soha az eletbe nem veszek tobbet igy, rengeteget szivtam miatta mar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen TV-t vegyek?
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Pavilion Power - i7-7700HQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I GTX1050 I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest