Új hozzászólás Aktív témák
-
Gradilaci
tag
Koszonom a jokivansagokat. Florida? Azt hiszem, oda "nem szallitunk", igy sajnos az ki fog maradni az eletembol. Pedig de megneznem egyszer!
A világon a legszebb nyelv a magyar. Pl. ha az "anya" szó négy betűjéből egyet elveszünk, hármat pedig megváltoztatunk, a SÖR-t kapjuk eredményül...
-
Gradilaci
tag
Az AdBlue kerdest mar a fiam kitargyalta, nem tudok hozzatenni tobbet. Az Euro 5 norma miatt kell, terhelestol fuggoen 6-8 szazaleknyi fogy belole a gazolajhoz kepest szaz kilometerenkent, egy 60 literes tartallyal, mint pl. a DAF-on van, megkozelitoleg 5000-5500 kilometert lehet menni, de inkabb az also ertekhez kell kalkulalni.Ha kifogy menet kozben, akkor a karosanyag-kibocsatas csokkentese erdekeben a szamitogep lekorlatozza a motor teljesitmenyet, hozzavetoleg 40 szazalekkal. Amugy mi ugy vagyunk vele, csak a bajnak van, sok kuton nem lehet kapni, nagyon oda kell ra figyelni, hogy ki ne fogyjon ut kozben.
A világon a legszebb nyelv a magyar. Pl. ha az "anya" szó négy betűjéből egyet elveszünk, hármat pedig megváltoztatunk, a SÖR-t kapjuk eredményül...
-
Gradilaci
tag
válasz Szplöttyy #32 üzenetére
Semmi kulonos oka nincs, egesz egyszeruen ott nem serul meg olyan konnyen, mintha lent lenne a lokhariton. Komoly galiba lehet belole kulfoldon, ha pl, egy hobuckanak menve leesik es elveszik. Ezert inkabb feljebb tesszuk.
-
Gradilaci
tag
Sziasztok mindenki! Itthon vagyok, most par nap pihenes jon. A "regeny" folytatodik, ahogy az elet irja, nem en, en csak lejegyzem. Az utolso par nap kronikaja itt pihen a laptopon, miutan valaki kiegeszitette a hianyzo vesszokkel a betuket, gondolom, egy-ket napon belul fel is kerul. Tul sokat most ne varjatok, egy honapon at Francia-Olasz kanyarokat csinaltam, hatszor-nyolcszor megmaszva a Mont Blanc-ot, sok minden nem tortent velem. Az esetleges kerdeseket most tegyetek fel, ha tudok, valaszolok rajuk. Tovabbi szep napot mindenkinek.
-
SzalaiG
addikt
válasz gamerkiller #43 üzenetére
Mikor lesz folytatás?
-
gamerkiller
senior tag
Holnap reggel hazaér!
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
őstag
Köszönöm az írást, remek, mint mindíg!
További jó gurit, szart a kereked alá!
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
Gondar
tag
köszi az írást és még mindig kérünk újat
AdBlue ezt én is kérdezni akartam... -
ABE
őstag
Jó volt olvasni ezt is. Egy rövid időre belekóstolnék a kamionos életbe, de valószínűleg ki fog maradni.
lesaux
De hülye.
[ Szerkesztve ]
-
lesaux
veterán
Szép kamion. Nekem is volt egyszer egy kamionom. Az is szép volt.
-
őstag
Köszönjük szépen az újabb kellemes időt, amit a napló olvasásával szereztél nekünk.
Utólag is boldog születésnapot kívánok
Jó utat hazafelé ! -
gamerkiller
senior tag
válasz Szplöttyy #32 üzenetére
Szerintem ez nem általános. Amivel mentünk Svédbe, ugyan ilyen DAF volt, ott mégis a helyén van.
A Volvo amivel angolba ment. Ott is a helyén van.
A Volt saját Volvoja.. Ott is a helyén van.. Szerintem pont kiszúrtál két átrakottat.. Hogy miért rakták át, nem tudom.
[ Szerkesztve ]
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
Szplöttyy
senior tag
Nagyon jó lett!
Egy kérdés! Miért van a Wabis DAF meg Volvo-kon a gyári helyről leszedve, és feljebb rakva a rendszám?[link] De a TGX-en meg gyári helyen van.
Smoke & Torque
-
BloodRay
veterán
Nagyon jók ezek az útinaplók, várom megint a folytatást máris.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
p3rgam3nt
tag
Boldog Szülinapot Neked így utólag is!
Nagyon jó olvasni az írásaid , abba ne hagyd
Várom a következőt!
Vigyázz magadra a messzi távolban!"Elég szar a helyzet mostanában. Férges az alma, savanyú a narancs, csak a dió kemény és hozza a formáját." -grelekin
-
gamerkiller
senior tag
válasz Mr.Csizmás #28 üzenetére
Jólvanna.. írtam..
-
Mr.Csizmás
titán
válasz gamerkiller #19 üzenetére
akkor néha visszaírhatnál
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
kovacsroli
senior tag
Böszmejó!! Tényleg! Élvezet olvasni, gratulálok.
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
_Voyage_
aktív tag
- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
Ipse89
tag
-
Pistiboy88
aktív tag
Ez ismét nagyon jó lett.] Nekem is kamionozik apum, de ő már csak belföldön nyomja egy DAF XF95 480 automata váltóssal.
Remélem még sok ehez foghatót olvashatunk!
[ Szerkesztve ]
-
talmida
Közösségépítő
Mindenekelôtt Boldog Szülinapot Kívánok Neked ..így utólag is.
Köszi szépen ezeket a nagyon "emberi" beszámolókat! Az is tetszik, hogy tudsz sírni. Nem mindenki tud.
Édesapádat is üdvözlöm!
Jó, hogy írsz, ..és látod, még Floridában is olvasnak!
[ Szerkesztve ]
IN GOD WE TRUST!
-
Vakegérke
félisten
Amennyire szabadkoztál, annyira jó, hogy beregeltél.
Élményszámba mennek beszámolóid. De frankón."Nem is tudom mi lett volna, ha erősen szeszegér barátom nem segít be az én készletem csökkentésébe is."
Nocsak, rokonkám is ott volt?Ami meg a tejes dolgokat illeti, irígykedhetsz. Lazán kajolok valamit kovászos uborkával, és rádöntöm a tejecskét. Páncél gyomrom van.
Jó volt. Olyan, mintha szalonnát sütve ücsörögtünk volna egy-egy fatönkön, és Te meséltél volna, én pedig átéltem a meséket.
Köszönöm.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
.bableWes
őstag
de joo irás, ugy imádom az ilyeneket! köszönet érte!
off: az AdBlue az mit jelent?
off2: ha jol emlékszem az elsö ilyen irásban azt irtad, hogy ujj kamiont kaptál?! és kb fél év alatt annyi km van benne mint a mi 15éves kocsinkbantöltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
gamerkiller
senior tag
válasz Mr.Csizmás #18 üzenetére
Hát ez rajtad áll csak..
-
Mr.Csizmás
titán
válasz gamerkiller #16 üzenetére
eddig csak ICE-vel volt dolgom
mester, a finomság importálást megbeszélhetjük?
-
CsodaPOK
senior tag
Egy újabb remek napló!
Köszönöm szépen és várom a folytatást -
gamerkiller
senior tag
válasz Mr.Csizmás #14 üzenetére
Erre van 1 kis történetem. Caen mellett járhattunk amikor nagy sípolásra figyeltem fel. Apu azt mondja, fogd a fényképezőt! Megfogom, meglátom a TGV-t, már nyomom is a bekapcsoló gombot. Lenéztem a fényképezőre hol tart, akkor nyomta ki az obi-t. Mire felemeltem, a vonat sehol sem volt. Nem egyszerű franciában vonatot fényképezni..
(#15) Ipse89: AdBlue
"Az AdBlue egy készítmény az SCR (szelektív katalitikus redukció) rendszerrel ellátott haszongépjárművek és autóbuszok károsanyag kibocsátásának, elsősorban a nitrogén-oxidok mennyiségének csökkentésére.
A dízelmotorok működésük közben nagyobb mennyiségű kormot juttanak a levegőbe, ennek csökkentésére és a 2009-ben életbe lépő EURO-5-ös környezetvédelmi normának való megfelelés jegyében alkották meg az adBlue szűrőanyagot.
Jelenleg kétféle érdemleges védekezés létezik a koromrészecskék kibocsátása ellen az olyan kevésbé jelentős módszerek mellett, mint például a kipufogócső-vég lefelé hajlítása: az egyik a részecskeszűrő-cső, és az adBlue, a nemrégiben kifejlesztett folyadék."
[ Szerkesztve ]
-
Ipse89
tag
gradiLaci Papa, minden elismerésem Elolvastam az összes részt, és a többit is elfogom.
Mi az a Blue izé, ami majdnem kifogyott majdnem? Valami adalékanyag?
Lenovo E430C; Xiaomi 13 ; Bianchi campione del mondo 1974
-
Mr.Csizmás
titán
de jó látni a messzi tájakat
legközelebb fotózz vonatot
-
iSonic
addikt
az egy 430-as
-
Prof01
veterán
A ferraris képen egy 458 Italia van?
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
aktív tag
válasz gamerkiller #8 üzenetére
Bah! Majd átprogramozom neki úgy, hogy ne hülyüljön meg a gép, és legyen benne ingyen wifi :-)
-
namerke
tag
Ezeket a naplókat jó olvasni. Mindig is érdekelt a kamionos élet. Nagyon jó írás ismét ! Köszönet.
-
gamerkiller
senior tag
-
aktív tag
Hétről hétre ezt a napot várom, jön az új rész, új képek. Gyerekkorom óta szeretem ezeket a vasakat! Ezt a részt is köszönöm! Ha kérhetem, és van időd vmikor, megosztanál egy-két tech infót a gépről? Tudom lehetne gugliznom, de a véleményedre is kiváncsi lennék, mi miért jó, melyik géped volt eddig a 'legjobb', stb.
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
Nagyon jó lett megint gratulálok
-
gamerkiller
senior tag
Szia!
Általában az szokott lenni hogy itthon felmásolja DVD-ről a laptop-ra, és ha az elfogy, akkor kint szokták csereberélni a többi kamionossal. Pendrive-ról, vagy külső vinyóval mozgatják!
Örülök hogy tetszett az írás!
-
Omega81
senior tag
Ja, az írás nagyon jó - mint mindig!
értékelt üzletek: 42+ 0-
-
Omega81
senior tag
Szia!
Honnan szerez Apud új filmeket?
értékelt üzletek: 42+ 0-
-
szumoo
senior tag
Ismételten jó írás! Nagyon szeretem olvasni!
További jo gurít, szart a kereked alá!.A nyúlon túl?
-
JanFe
aktív tag
Mar vartam az ujabb beszamolot. Ez is jo lett.
Jo utat es meg irjal."There is nothing permanent except change"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest