Hirdetés
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
Üdv!
Kösz az újabb tesztet, kártyavásárlás előtt állok így a legjobbkor került terítékre ez a téma. Nyitott vagyok mindkét oldal felé, ezt tudod Te is, de ez a magyarázat nélküli 460-as szőnyeg alá söprés nekem sem jött be...
Más tesztek is beépítik a konkurens hasonló teljesítményű tagját a korrekt összevetés végett, hiba ha kiérződik a szubjektivitás egy összehasonlító tesztből.
Ettől eltekintve megszokott színvonalú könnyen emészthető és számomra roppant aktuális cikk született.
A 460-at már korábban elvetettem, és nem ezért hiányoltam, a mostani 750Ti vonalat követve a két 1050-es nV közül valamelyik lesz a befutó, hogy melyik azt csak az ördög tudja..
Kizárólag nálam a 2GB vs. 4GB dilemma jelenti a fejtörést és elsősorban ezért nyitogatok meg az utóbbi időben tesztoldalakat. Sajnos most sem jutottam előbbre éppen a mások által hiányolt új játékok hiánya miatt. Arra választ kaptam, hogy a mai napig az 1050 2GB elég, de holnap..?
Holnaputánra nem veszek kártyát, de holnapra igen.
Utaltál persze erre és tökéletesen igazad van, a megállapításaiddal egyet is értek, de a sziklámat még mindig egyedül görgetem..
Sokat segített a saját kártyaválasztásod, az ehhez kapcsolódó kálváriád leírása ami nekem is tanulságul szolgál.
Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kuponkunyeráló
- Robotporszívók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Path of Exile (ARPG)
- Háztartási gépek
- Küszöbön az androidos PC-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition gamer egér, szép állapotban, 2027-ig garanciával, ajándék egérpad
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 12/256GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Más tesztek is beépítik a konkurens hasonló teljesítményű tagját a korrekt összevetés végett, hiba ha kiérződik a szubjektivitás egy összehasonlító tesztből.