Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Kvasir tag Sziasztok! Szoljatok ram, de ez nalunk mukodik egyaltalan? Nalunk UMTS van, nem wcdma Band GSM 850/900/1800/1900 MHz WCDMA 850/2100 MHz 
 3G Wird unterstützt
- 

csongi veterán Egesz jo telefon ennyi penzert meg foleg! 
 A teszt sem rossz, de a szoismetlest kerult. Szerencsere, bár. Annyit hasznalod egymas utan, hogy nem jo olvasni. Amugy thx az irasert
- 

Bembee12 aktív tag De biztos megbízható ez a coolicool bolt? Mennyi idő alatt jött meg. 
 Gyanúsan olcsó itt a Xiaomi Mi3 [link].
 Szerintetek megrendelhetem, vagy ennyiért átverés?Amúgy grat a telóhoz.  
- 

csabi236 tag Ennyiért jó vétel! Egy átlagfelhasználónak tökéletes . 
- 

Cifu félisten Bocsi, de GLONASS biztos nincs még egyik MTK SoC-os telóban se.... AGPS van. 
- 

Lomha 8V addikt Köszi a cikket, de kicsit összeszedetlen. Legközelebb nézegess meg pár MA-s cikket előtte, a jobbtól nem szégyen lopnitanulni. Amúgy a telefon korrekt ennyiért, bár az említett beégés semmi jóval nem kecsegtet. Amúgy a telefon korrekt ennyiért, bár az említett beégés semmi jóval nem kecsegtet.
- 

mmat3 tag Nem fogalmaztam elég érthetően. Németországban a csomagküldést a dhl intézi. Magyarországon a partnere a posta. Tehát a posta hozza ki. Kivéve ugye az expressz szállítást. És ugye ott azt mondták hogy 2 kapta meg ugyanazt a nyomkövetőszámot. Tehát akinek kivitték a saját csomagját kapta. Ezért az enyémet nem tudják kihozni amíg meg nem változtatja a dhl. 
- 

mmat3 tag Elvileg IPS kijelző van benne. Nyilván ha nagyon az oldaláról nézem akkor egy nagyon kicsit torzul a kép, főleg ha sarkáról. De volt hogy úgy youtuboztam rajta hogy lefektettem magam elé az ágyra. Mikor mutattam másnak sokan megjegyezték hogy szép színei vannak. Egy furcsa dolog: mintha beégne a képernyő. Csak akkor látszik egy kicsit ha lehúzom a felső sávot, vagy a flesky billentyűzetnél. Játékoknál nem jön elő. Ez kb 1 hete jött elő. Szerintem várok és ha rosszabbodik akkor írok nekik(már így is van elég bajuk velem), mert így kicsit zavaró de ki lehet bírni. (Lehet, hogy AMOLED?  ) Nyilván ez más gyártó esetén is megeshet. ) Nyilván ez más gyártó esetén is megeshet.Még egy plusz játék: XCOM: Enemy Unknown. Ez már elég lassúcska, de nagyon jó játék, ennél ugye annyira nem is számít az fps. +Posta-Dhl-ről: 
 17-én rendeltem a második telefont. Multhéten nem értettem miért nincs már itt. Felvettem velük a kapcsolatot. Elküldték a nyomkövetőszámot, és dhl.de oldalán azt írta hogy még 21-én átvették. Aztán hoszzú kérdezősködés után addig jutottam el hogy elvileg a dhl ugyanazt a nyomkövetőszámot adta két csomagra is, a másikat kiszállították, de ezt nem. A posta azt mondta hogy vegyük fel a kapcsolatot a dhl-el, és kérjünk másikat rá (hogy cserélik le németországból?) A coolicool azt válaszolta hogy ha küldünk dokumentumentumot arról hogy nem vettük át a csomagot, akkor küldenek másik telefont. A posta válasza az volt hogy nem tudnak adni olyat, amíg nem adunk nekik feladóvevényt. Azt is mondták hogy szerintük fel se adták a csomagot. De persze a dhl a weboldalán az én nevem van mint címzett, és valaki más neve aki átvette . Ez volt az utolsó csomag amit másnak rendeltem szerintem... Szerintetek mit tegyek?
- 

krupi csendes tag Kár, hogy elfogyott . 
- 

Utáljatok, de pontokba kapaszkodunk? Nem a felhasználói élményt nézzük? A szemmel látható érezhető élményt? Elég beteg. 
- 

Mbazsika tag 120 USD (~28000Ft)-ért. Szerintem inkább 38eFt 
- 

Graphics Jómunkásember Hát én veszek egy ilyet.  
- 

Btel tag Jó cikk !! Én kifejezetten örülök ezeknek az írásoknak!      
- 

Köszi a cikket, bevallom maga a márkát még nem is halottam, mindig öröm olvasni egy ismeretlen terméket. az ára pedig egyenesen pazar, használd egészséggel. 
- 

tvamos nagyúr Jokis cucc, gratulalok! 
 Tetszik ez a bolt is, kosz, hogy irtal rola!
- 

rdt89 addikt Nagyon penge kis készülék, használd egészséggel. Kínai telefonhoz képest a kamerája kifejezetten szép képet lő (meg általába véve is). Ennyi pénzért, itthon alsó kategória jutott volna maximum.  
- 

kristof_ tag Jól értem? Erről a webáruházról rendelve, már nem jön rá vám a készülékre? 
 Hogy oldják ezt meg?
 A telefon meg ennyi pénzért nagyon jó, használd egészséggel.
- 

Szatyor95 senior tag 28-ért jó ketyere. Egyedül a kamera ami nem fogott meg benne, de a hasonló árú új készülékekhez képest az sem rossz szerintem. 
- 

Graphics Jómunkásember Nocsak, 28 ezer, ez így ajándék  
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okos Otthon / Smart Home
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kuponkunyeráló
- Hobby elektronika
- iPad topik
- Elden Ring
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest