- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Az alaplap és a memória paramétereinek kiírása parancssorból
- Régi Gépterem: II.386
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Az elfelejtett kiberfegyver
- VHS digitalizálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Most meglepődtem, hogy nincs már Microlab Solo 6C/7C sehol. Én másfél-két éve vettem egy 7C-t, a 6C-vel egy árban kaptam akkor, 45k Ft körül (úgy tűnik akkor futtatták ki, azért volt olyan olcsó). Nem egy apróság a 2 x 6.5"-nak köszönhetően, de nem is mozgatom sokat.
A 7C-vel egy időben nézegettem az Edifier R2750DB-t is, de az kb. duplája lett volna árban, úgyhogy végül letettem róla.
Van még egy sokkal régebbi Solo 4C-m is ami elég kompakt, ezért azt inkább vinni szoktam amikor szükség van rá valahol, egy kisseb házibulit az is kiszolgál, és a gyengébb mélyeken kívül (ugye az csak 4") nagyon jó hangja van.
Sajnos úgy tűnik ezeknek a megérős, jó hangú Microlab szériáknak befellegzett.Amúgy köszönjük a cikket Kampó, mindig jó hangfalas témában olvasni.
-
Vasti74
senior tag
"Sok zene nem megy 45-50 Hz alá sem"
OK, de a legtöbb hangdoboz, értékelhető hangnyomással meg sem közelíti ezt...
Persze valami kijön belőlük akár 30-40Hz-en is: de egy olyan cucc, ami kis torzítással és "névleges" hangnyomással kiad magából mondjuk 30Hz-et, na az már nem egy egyszerű eset ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Szeretett music centerem helyett szereznem kellett egy helytakarékos sztereó rendszert az asztali géphez.
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- Spórolós topik
- Trollok komolyan
- Renault, Dacia topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest