- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ez mondjuk érdekes. Én is hirdettem több száz dolgot már aprón, de archív hirdetésre senki nem jelentkezett eddig.
A paranoia meg egy dolog, de kétszer csaptak már át a másik oldalra sajnos, ebből az egyik pont itt volt, a Hardveraprón. Nem is a 10.000 Ft-os kategóriára értem, hanem pl. egy drágább hardverre, ami már lehet 2-300.000 Ft.
Voltam pár éve Ármester is itt, a lapcsaládon. Ma igen nehéz dolgom lenne egy-egy hardver reális használt piaci árának a megállapításához, ha mindenki kitörölné minden hirdetését.
#13 Balika911
Mostanában több olyan felhasználót látok az aprón, akiknek van 1-2 db negatív értékelésük. Természetesen a hirdetés, ami alapját adja ezeknek, az törölt. Néha ugyan el lehet olvasni a történetet 2-3 hozzászólásban, de abból szintén nem derül ki semmi, mert mindkét fél sárdobálást csinál a másikra. Állítanak dolgokat, amik elvileg le voltak írva a hirdetésben, a másik szerint viszont nem. Én viszont szeretnék valamelyik féltől venni egy dolgot, de nem tudom, hogy ki volt a vétkes fél a dologban, így a bizalmam is oda, lehet teljesen alaptalanul..#14 MasterDeeJay
Én is szeretem visszanézni a hirdetéseim, néha már csak nosztalgiából is. De sok esetben pl. ha most hirdetek meg egy terméket, akkor egy előző termék leírását másolom ki (formázással, sablon szövegekkel), hogy ne kelljen az egész hirdetést újra megírjam, csak módosítani ahol kell. Gyorsabb, egyszerűbb.#17 fatpingvin
Bizonyos összeg felett adóköteles vagy, ne legyen ez probléma. Ha meg feketézel, vagy más egyéb dolgot csinálsz, ami nem teljesen legális, akkor nehogy már a NAV legyen a hibás, mert elővesz téged. Nem rád értem, általánosságban írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Bittorrent topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Router gondok
- Formula-1
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest