- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ez mondjuk érdekes. Én is hirdettem több száz dolgot már aprón, de archív hirdetésre senki nem jelentkezett eddig.
A paranoia meg egy dolog, de kétszer csaptak már át a másik oldalra sajnos, ebből az egyik pont itt volt, a Hardveraprón. Nem is a 10.000 Ft-os kategóriára értem, hanem pl. egy drágább hardverre, ami már lehet 2-300.000 Ft.
Voltam pár éve Ármester is itt, a lapcsaládon. Ma igen nehéz dolgom lenne egy-egy hardver reális használt piaci árának a megállapításához, ha mindenki kitörölné minden hirdetését.
#13 Balika911
Mostanában több olyan felhasználót látok az aprón, akiknek van 1-2 db negatív értékelésük. Természetesen a hirdetés, ami alapját adja ezeknek, az törölt. Néha ugyan el lehet olvasni a történetet 2-3 hozzászólásban, de abból szintén nem derül ki semmi, mert mindkét fél sárdobálást csinál a másikra. Állítanak dolgokat, amik elvileg le voltak írva a hirdetésben, a másik szerint viszont nem. Én viszont szeretnék valamelyik féltől venni egy dolgot, de nem tudom, hogy ki volt a vétkes fél a dologban, így a bizalmam is oda, lehet teljesen alaptalanul..#14 MasterDeeJay
Én is szeretem visszanézni a hirdetéseim, néha már csak nosztalgiából is. De sok esetben pl. ha most hirdetek meg egy terméket, akkor egy előző termék leírását másolom ki (formázással, sablon szövegekkel), hogy ne kelljen az egész hirdetést újra megírjam, csak módosítani ahol kell. Gyorsabb, egyszerűbb.#17 fatpingvin
Bizonyos összeg felett adóköteles vagy, ne legyen ez probléma. Ha meg feketézel, vagy más egyéb dolgot csinálsz, ami nem teljesen legális, akkor nehogy már a NAV legyen a hibás, mert elővesz téged. Nem rád értem, általánosságban írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Bevált szokás nálam, hogyha veszek egy terméket a Hardverapróról, akkor megnézem a hirdető értékeléseit. Mostanában...
- Latitude 7330 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő i5-1235U 16GB DDR4 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dobozos Lenovo YOGA 7 2in1 ultra7-155h 16gb ddr5 1tb ssd OLED 120hz 2,8K
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest