- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
Új hozzászólás Aktív témák
-
szantoka
csendes tag
Sziasztok, szeretném a segítségeteket kérni. Most lenne az első ilyen ebay-es rendelésem, utánaolvastam előtte sok mindennek, de mégmindig nem tudom pontosan, hogy ha megrendelném ezt, akkor most lenne rá vám+áfa, vagy nem? Mert elvileg a költséghatár alá esik, de mégiscsak egy óra, az ilyeneket vámolni szokták nem? Ha kérem az eladót, hogy gift-ként küldje, az változtat valamit a dolgon?
http://www.ebay.com/itm/Timex-Expedition-Mens-Analog-Indiglo-Watch-w-Leather-Band-49908-/291062109370?pt=Wristwatches&hash=item43c4a754ba#rpdCntId
Illetve még az lenne a kérdésem, hogy ezt az órát az eredeti doboz nélkül, címkék nélkül küldené. Mennyire gyanús ez, nem hamisítvány? Az eladóról nagyon jó feedbackek vannak, nagyon régóta van az oldalon, illetve csak ilyen típusú karórákat kínál eladásra, elég sokat.
Köszi a segítségeteket előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 13 Pro 128GB független alaplap tesztelt
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest