Hirdetés
- Mára elég volt a reklámokból
- Mára elég volt az LSD-ből
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz yuing #165510 üzenetére
Végül megvásároltam fülest, ez lett a befutó. A GSMArena tesztje szerint pont sportoláshoz kiváló (víz és izzadságálló), az üzemideje karcsú (3 óra), de az számomra mindegy.
Szállítással együtt elhozható 14k körül most a 420 kuponkóddal. Ha érdekel valakit.
Köszönöm a segítséget, remélem beválik ez az 'agybadugós' kivitel. -
Beni2360
félisten
válasz yuing #167345 üzenetére
Ott van a terméklapon hány napon belül csomagolják és szállítják ki a terméket. Nagyon ritka a 24H szállítási opció.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
vince
őstag
válasz yuing #167348 üzenetére
A shipping time az az idő, ami a megrendelés beérkezése és postázása között eltelik. Erre tud garanciát vállalni az eladó (mivel ezt ő csinálja), bár előfordul, hogy ezt sem tudja tartani.
Amire te gondolsz az a delivery time, a kézbesítési idő, ami nagyon változatos lehet (egy csomó országon, szállító cégen megy keresztül, erre nincs ráhatása sem az eladónak, sem a vevőnek), kb. két héttől akár sok hónapig bármi előfordulhat[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Ra3
őstag
válasz yuing #167887 üzenetére
Nekem is jópár ilyen rendelésem van, a múltbeli tapasztalatok alapján az ali akkor mondja hogy az országban van, ha a repülő már egy ideje eljött Kínából, és valamilyen csoda folytán nem ragadt fent az égben napokra.
Valószínűleg a posta egyik depójában van a konténer, de amíg nem csipogják be addig az az utolsó bejegyzés amit a kínaiak adtak róla.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Zozzant
addikt
válasz yuing #167887 üzenetére
Nem értem Kínát. Szerintem java része egy nagy kamu. Miközben az Ugreen-től megjön 3 hét alatt úgy, hogy még csak nincs is követési szám se... egyesek képesek feladni, hogy itt legyen pikkpakk, mások beragadva több hónapja. Pl. van egy januári cuccom (ebay), eladó hülyére vesz, visszakérdez, időt húz, vitát indítok paypal, arra sem reagál. Aztán UTÁNA megkérdezi, hogy mi legyen a megoldás, mikor ezt már 3-szor leírtam neki, hogy fizesse vissza az a megoldás A legszebb, hogy a paypal sem döntött még, gondolom tele vannak problémákkal... eddig sem volt matyóhímzés a történet de odavert ez a vírus az biztos.
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
farkas-j
őstag
válasz yuing #169447 üzenetére
Az ára nem rossz. Nekem két problémám van vele, de mindkettő egyéni probléma. Nekem többet bőrszékem biztosan nem lesz. Volt, nagyon kényelmes is volt, de nyáron beleizzadtam így eladtam. A másik, hogy ennek a háttámlájára 72cm-t írnak a felső széléig. Ha nem vagy magas, akkor jó lehet. Az én 183cm-es magasságomnál nem elég magas a fejtámlarész.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
edk-
őstag
válasz yuing #169511 üzenetére
A hoc.hu értékelésében dicsérnek egy BW széket (de nem pont azt, amit te linkeltél).
[ Szerkesztve ]
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Anime filmek és sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest