- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- New Game Blitz - 2024
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz choco01 #63960 üzenetére
Jó hát nem ipari felhasználásra van
Nekem ilyen van sárgába, nem is tudom lehet már vagy 10éves, de arra tökéletes hogy havonta pár vezetéket meg blankoljak vele, vágóját persze nem használom mert azt nem bírná( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
kmisi99
addikt
válasz choco01 #63960 üzenetére
Szerintem tuti cat5e, legalábbis ha 8 ér van benne akkor az tuti cat5e csak a vékonysága miatt lehet nem lesz olyan izmos. Nézz szét itt a hardveraprón. Akadnak olcsón biztosan normális kábelek.
[link]
Na például itt 30 méter lenne 1500ft, az azért elég baráti. Ha van multimétered azzal is tudod a kábelt tesztelni, illetve, ha látszik, hogy mindegyik ér szépen teljesen be lett tolva ütközésik akkor 99%, hogy a kábel is jó.Itt van teszter 1000ft alatt ha mégis szeretnél. [link]
Krimpelő 1500ft körül, [link]
10db fej meg fillérekért. [link]
De egyébként meg az első hardveraprós link amit küdltem, ott még csatlakozót meg törésgátlót még tuid is rakni rá, gondolom baráti áron. Így szerintem a legolcsóbban ki lehetne hozni. Persze megértem, én is olyan, vagyok hogy szeretem magam készíteni, és azért is megveszem az szerszámot még ha nem is kell sokmindenre.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + RTX 4060 Ti!!! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- Asus Xg Mobile RTX 3080
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 960GB SSD / 650W
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% AMD Ryzen 7 7435HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest