- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
jaja, rágondolok és eszembe jut még most is az íze/állaga
meg az egész érzés, amikor bontottad és megcsapott az illata, majd a fényes papír tapintása... sajnos nem tudom, hová tűnt a gyűjteményem: lehet szüleimnél megvan még valahol a padláson... a matchbox volt nálam majdnem minden alkalomra a kívánság... nincs is túl sok: talán 1-2 tucat, meg néhány darab kicsit kopottas, de akkor is kibírtak sokmindent
-
mephi666
nagyúr
jaja... csak nálunk meg nőuralom volt és a család többi tagját jobban érdekelték a mindenféle állatok, mint a kocsik
ha rajtam múlt volna, az autós is telelesz... (később volt már kutyás-macskás meg donaldkacsás album is) ...ami meg örök: a matchbox-ok... egy dobozba félre is raktam a gyűjteményem, hogy ha majd fiunk lesz, mennyire örül majd neki
akad pár modell még a '60as évekből is... de nagyja a '80as években készült
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz
Vakegérke #11 üzenetére
kb 20 éve helikon2000-el meg zöld szofival kezdtük... csak pöfékeltünk mi is
utána eltelt pár év, mire igazán rákaptam... próbálgatunk leszokni barátnőmmel, de rohadt egy dolog... mai napra elég még a dohányom, holnaptól nem kellene már csinálni, de nem tudom mi lesz
...8éve halt meg mamám, el lett adva a háza, előtte segítettem nagybátyáméknak a pakolásban és találtunk egy szál mezítlábas kossuth-ot a ruhásszekrényében (molyok ellen jó a dohány) ...ahogy végeztünk, kiültem a küszöbre és rágyújtottam... mai napig emlékszem, milyen "íze" volt: abban a szálban benne volt kb 40 év, beleivódott az öblítők szaga meg minden... érdekes élmény volt
#12: ez is még nagyon retro
ilyet használtam még pár éve
-
mephi666
nagyúr
óóó, ezek nekem is mind megvannak az emlékeimben (mondjuk 30+ vagyok)
donald rágó helyett mondjuk turbo rágó is jó lett volna
...az a melegszendvics sütő meg nagyon nagy... ha tehetem szerezni fogok olyat, mert sokkal jobbat lehet benne sütni, mint sütőben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Megvolt?(Igazi jó csalamádés hamburgerről nem találtam képet, az került volna ide. De ez a kicsit megégetett buci az...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- VoIP telefonálás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nők, nőügyek (18+)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Új gép, garancia 2027.03-ig +128GB SD
- Gembird HDMI kábel 10m 1.4 ethernet
- Thermaltake Rome 750w 80+ Gold Minőségi tápegység teljesen kompletten!
- Eredeti Apple Watch 42/44/45/49MM Trail Loop szíj S/M
- BIG BEN PlayStation 5 kontroller USB-C szövetborítású töltőkábel 3 m
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest