Hirdetés

2024. március 1., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#35) tildy válasza Dany007 (#31) üzenetére


tildy
nagyúr

Válaszom ugyanaz marad :
"Kb olyan mint amikor a mozgássérült maminak segíteni akarsz felszállni a buszra, de ő ezt nagyképűen elutasítja. Akkor fogod és lerugdosod a lépcsőről mert nem fogadta el a segítséget?"

Akkor fogod és addig rugdosod azokat, akik szerint ennek a logoszférában lenne a helye, de legalábbis valami felsőbb emberke korrektorként átnézhetné , míg el nem fogadja azt, amit te mondasz?
mondom, ugyanazt csinálod pepitában . (Igaz a moderátori vélemény mellé állva, így neked ezt "szabad".... )
Hozzáteszem , aki túlzásba viszi, azt vágják ki , aki sértegeti a másikat azt vágják ki.

De aki normál hangnemben negatív kritikát mer a másikról megfogalmazni, nps azok üljenek le, és gondolkozzanak el azon, ezt miért érzik.

No name viszont segítségre szorul (mondjuk pszichológusra) , de annak nem a legmegfelelőbb módja, hogy direkt arra hajazva írogat, hogy így legalább foglalkozik vele valaki, még ha szidják is. Vannak ilyen emberek, semmi gond nincs ezzel, csak fel kell ismerni, mi az ami pofátlanság, mi az ami hecc (nála ez az, különben igényesen adná ki a kezéből az írásait, ha fontos lenne számára mások véleménye, de nem az fontos, hanem az amit fent leírtam) .

Ezért gondolom azt -és tartom is a vélemény annak ellenére, hogy amdoerátorok msát gondolnak - hogy no namet nem kitiltani kell, hanem a megfelelő helyre irányítani( logoszférába), vagy kérni tőle a kommentek kikapcsolását (ugyanis flamekeltő az írása, akkor is, ha totál semleges témákról ír.)

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.