Hirdetés

2024. február 23., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#31) Dany007 válasza joey04 (#28) üzenetére


Dany007
veterán

Elnézést a topicgazdától, maradok higgadt, nem akarom, hogy bezárják a topicot, de erre reagálok.

"Pontosan azért, mert Szar, igénytelen, gagyi,! És ki kell innen irtani az ilyet. Nem megtűrni, és leszarni."

De ez mióta indok? Egyáltalán, hogy lehet ilyet mondani?
Most ebből kiindulva járjak végig a logouton, és flémeljem teli az összes olyan topicot, amit én szarnak, igénytelennek és gagyinak (plusz: feleslegesnek) tartok?
Mert kapásból fel tudnék sorolni 10 ilyen topicot, most itt hirtelen! Akkor menjek én is flémelni? :) Hidd el, gyülemlik bennem, de mindig lenyelem, mert tiszteletben tartom az írót, illetve azt is, hogy blogba mindenki azt ír, amit akar.
Ha nem tetszik, hát nem tetszik, senkit nem érdekel a véleményük. Sőt, flémelhetnek is, de akkor előbb-utóbb ki lesznek tiltva. Ez mind okés. Csak akkor senki se csodálkozzon.

A logout már nem egy szakmai topic. Okés, hogy a pH!-hoz tartozik, de már rég túlnőtt rajta olyan tekintetben, hogy egy különálló blog lett, ahová lehet szakmai, és OFF bejegyzéseket is írni. Ennyi. Ha szar igénytelen, hát akkor szar igénytelen... Senkinek semmi köze hozzá.
És nem összekeverendő a Logoszférával, ami szó szerint személyes online napló. Ezért nincs is lehetőség hozzászólni. A szem. bejegyzés, pedig egy blog, a legtöbb blogon pedig lehet kommentelni.

Ildike, tessék újra elolvasni :P Azért írom le 20-adjára, mert Joey20-szal együtt, eddig 2 júzer válaszolt a kérdésemre, ami nem költői volt. Persze épkézláb indokot eddig se hallottam. / na ezen elgondolkodok egy cigi mellet és válaszolok : ) /

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.