Hirdetés

2024. február 25., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#28) joey04 válasza Dany007 (#20) üzenetére


joey04
titán

Ezekre a kérdésekre könnyű válaszolni, pedig én nem is írtam noname topikjaiba, legalábbis fika jelleggel, majd azt is leírom, miért nem. Összesen 2x ha megjegyeztem, hogy ez minek ide.

mi a fenéért kell egyáltalán hozzászólni a nemkívánatos topichoz???

Pontosan azért, mert Szar, igénytelen, gagyi,! És ki kell innen irtani az ilyet. Nem megtűrni, és leszarni.

Viszont a félreértések elkerülése végett (és a topik témájával összekapcsolva) : nem akarom a védeni a kitiltott embereket, mert fel kell fogni, hogy itt nincs demokrácia. Nem is szabad elvárni, hogy az legyen. Van tulajdonos, vannak általa kinevezett segédek, és az van amit ők akarnak, és ez így helyes. Ha nem tetszik, eltolom a biciklit. Lehet magunknak érezni a helyet, de fel kell fogni, hogy semmilyen döntésbe nincs beleszólásunk. Ez persze nem vonatkozik a tegyük jobbá topikokra. Én sem értek egyet az itt megvitatott eset következményeivel, sőt majd' minden áldott napról találhatnék olyat, amivel nem értek egyet. Mégsem megyek a jogos modba. Bár már más a neve, és végre az állandó kötekedők ki vannak rakva onnan.

Szóval én teljesen megértem miért jártak oda, miért írtak oda. És helyeslem is.
Viszont ha a fejeseknek ez nem tetszik, akkor abba kell hagyni, mert nem a tied a hely. Ha folytatják, és ban a vége, hát így jártak.

[ Szerkesztve ]

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.