- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
-
saja
csendes tag
"... no smoking, eating, or drinking are permitted within the
Black Mesa Transit SystemLogout Community Forums. Please keep your limbs inside thetraintopic at all times. Do not attempt to open the doors until thetraindiscussion has come to a complete halt at the station platform."Csak úgy eszembe jutott
. Lehetne mindenkinek valami hasonlót beírni, amikor ilyen első, köszöntő bejegyzést ír. -
petipetya
nagyúr
Az életkor valóban nem jelent semmit. A különbség annyi, hogy egy 16 éves kevesebb élettapasztalattal rendelkezik, mint egy 50 éves. Ám ettől még lehet széles látókörű és jó véleménye lehet a dolgokról.
Láttam már pár idősebb fórumozót, aki abszolút nincs tisztában ennek az egésznek a kultúrájával. Lehet normális ember, de például kérdez valamit az egyik tech témájú topicban, majd cseszik megköszönni a neki nyújtott segítséget. Rájuk jellemző a "write only" üzemmód.
Ellenben egy fiatal már internettel a kezében születik és így alapból otthonosan mozog ebben a kultúrában.
Persze nem lehet általánosítani, mert mindkét életkor esetén van példa mindennek ellentettjére is.
Jómagam egyébként 30-40 között vagyok, tehát pont középen.
Neked pedig - aki ezt a bejegyzést létrehozta - azt tudom tanácsolni, hogy ha értelmes gondolatod van, vagy csak el akarsz mesélni valamit az életedből, akkor nyugodtan tedd meg és ne tarts magadban semmit. A trollok ellenére mindig van valaki, akit érdekel az írás. -
Üdv a klubban. Sok értelmes hsz.-t kívánok a totyikokba!
-
föccer
nagyúr
válasz
callmeakos
üzenetére
Akkor jöhet egy 3 napos?

üdv, föccer
-
callmeakos
veterán
Csodás és megismételhetetlen teljesítmény ez. Vannak akik ennyit sem érnek meg

Üdv itt.
Lesznek pillanatok amikor azt érzed, bár ne tetted volna be ide a lábad, de hidd el: megéri
szerk.: most nézem hogy holnap aktuális lesz egy ezeöccá' napja regeltem bejegyzés

-
föccer
nagyúr
-
Szatyor95
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Akkor már inkább 3072, legyen kerek szám.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Cyberpunk
félisten
Remélem a 4., 5. stb... napodról is írsz egy bejegyzést.
Ám üdv itt. 
-
Szatyor95
senior tag
(#16) Dzsulianka: Az MA!TV Xpetia T3-as adásánál bukkant fel, Fekete Pákó néven. Talán Pákó helyett jobb lett volna a Bárány.

(#18) föccer: Az igen. Ez nem számít egyébként rekordnak?

-
HuMarc
veterán
2 napja töltöttem a második évemet ezen a fórumon. Ha én eddig megúsztam, akkor nem lehet nagy kunszt nem kitiltódni

-
föccer
nagyúr
válasz
Dzsulianka
üzenetére
Van 4000. nap-os topik is és ha jól látom, akkor kb ~1 hónap múlva nyílhat az 5000. napos topik is. Valahol 2001-re lettek belőve az első adatlapok, lévén akkor még nem volt rögzítve a regisztráció pontos dátuma.
Szóval erre mondják, hogy jobb későn mint soha.

Egyébként üdv a fórumon.
üdv, föccer
-
Szatyor95
senior tag
válasz
üzenetére
Dzsulianka majdnem eltalálta. Amúgy mobilarénán egy csomó helyre kitett egy rajzolt képet, amin egy ilyen 60 méteres vigyorral megáldott emberke azt mondja, hogy "Jó az adás Bog!" vagy valami hasonlót. Gondolom a karikatúra valamelyik szerkesztőről készülhetett, legalábbis a 16 perc nekem erről árulkodik.

-
Ez nem az elso reged itt ugye?
Jah.
-
Szatyor95
senior tag
válasz
Dzsulianka
üzenetére
Nem olyan sok az, mire meglesz az ezer, még 3 év sincs.
Meg ahogy elnézem, Te nem arra pályázol, hogy megdöntsd a leghamarabb kitiltás rekordját. Volt már, aki 16 percig volt tag összesen. 
-
Szatyor95
senior tag
Igaz, ennek nem sok értelme volt, de legalább egyedi.
Mások 1000. napot, és hasolnókat szoktak ünnepelni. Egyébként üdv itt, remélem nem lesz szájkaraténk a jövőben! 
-
törölt tag
De az Apple fanok a kedvenceim
Így kapásból fel tudnék sorolni vagy 4-et
De van HTCből és Samuból is.
Van aki csak azért ír hsz-t,hogy növelje a rangjàt,ès tök hülyeséget ìr be
-
Buci21
addikt
válasz
Dzsulianka
üzenetére
én is 18 vagyok, de nem ez a lényeg... a bohócokból meg sokféle van... vérpistik, megmondóemberek, stb... szerénység, alázat, hozzáértés, és rendes tag lesz az emberből

-
Dzsulianka
csendes tag
Jól esik ez a kis eligazgatás így reggel... bevallom kicsit féltem nekiállni ennek az egésznek a koromnál fogva. Ahogy látom a fórum jó része már kereső, felnőtt ember ezért kicsit furának érzem azt, hogy a kis pisis 16 évemmel úgy adódna, hogy ki kéne oktatni az általad említett bohócokat.
-
Buci21
addikt
"Ennek a bejegyzésnek semmi értelme sincs"
------így igaz...Na nem baj, mindenkit szívesen lát a fórum, aki meg nem alkalmas rá, az amúgy is kihullik, vagy bohóc lesz belőle

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5241
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Na de hát ha nem árulja el, max IP alapján lehet megkeresni, azt meg a moderátorok látják csak, viszont dinamikus IP-k világában ez nem mérvadó.

Neked pedig - aki ezt a bejegyzést létrehozta - azt tudom tanácsolni, hogy ha értelmes gondolatod van, vagy csak el akarsz mesélni valamit az életedből, akkor nyugodtan tedd meg és ne tarts magadban semmit. A trollok ellenére mindig van valaki, akit érdekel az írás.