- Miért nincs szükségem egy darab elektromos rollerre se?
- Jól árasított edzett üvegek Samsung Galaxy A54-hez és POCO X6 PRO 5G -hez
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Így nem kell kidobni a gépet és friss Windows 10-en maradni 2029-ig
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Izsolt1
újonc
Nekem a 4-es beltéri képpel nyert egyértelműen a V987. A miért egyszerű: a képen felismerni a kisgyerek arcát, a másikon csak egy elmosódott folt van az arc helyén.
-
dwiki
senior tag
Elbírálás, korrektúra alatt van a V987"nagyteszt", ott még a fotós történetet is kiegészítettem egy canon D1000-el készített fotóval...
Ott látszik igazán az igazság...
Bár az is egy belépőszintű tükörreflexes, alap optikával, de azért nála már elválik a sz*r a víztől...
Persze nem is korrekt az összehasonlítás, viszont a színek kérdéseben asszem megmondja a frankót...
Amúgy azóta fotóztam még V987-el jó párat, és még mindig fenntartott ,hogy S2 általában véve valamivel jobb, de meg vagyok elégedve V987-el is, főleg hogy látom pl milyen borzalmakat produkál pl a Jiayu G4 (amin pl még gondolkodtam).Gyorsan fáradsz és már sántítsz? Észrevetted már, hogy a legtöbb normális tevékenység már zavar téged?
-
El Gringo
senior tag
nekem jobban tetszenek a zte színei. Mondjuk azokat sem értem, akik az oled színeire panaszkodnak, a fakó szürkés ("természetes") színeknél nálam jobbak az ilyen túlszaturált színek.
De az árnyék dolgot azt osztom. De ahogy látom, kicsit ki lehet küszöbölni. Eredeti méretben azért többet lehetne mondani róla
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
gyuszito
senior tag
Rendszeres Samsung para, hogy könnyen beégnek a fotók.. S3 is ilen sajnos. De tény, hogy túl színezi a dolgokat.., viszont nem ég be olyan könnyen. A fehér falas valótlan S2-es kép után merem mondani, hogy nálam 1-1 re álapodtak meg.
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
őstag
Nem tudom, hogy hivatalosan (fotós szemmel) melyik a jobb, de nekem a v987 képei nagyon tetszenek.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Építő/felújító topik
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Tomato firmware
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nintendo Switch 2
- Politika
- Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...