Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
- 

-Skylake- addikt válasz  #82729984

üzenetére #82729984

üzenetére"Na, azért szerintem az egy kezemen meg tudnám számolni aki azért vesz 300 ezres telefont mert úgymond azon dolgozik és visszatermeli az árát. És annak javarésze is mind telefonra alkalmazást fejlesztő mérnök lenne." Ez egyértelmű, nem tudok pontos számot de feltehetően rémisztően kevesen lehetnek. De azért valljuk be, facebook-instagram-youtube szentháromságra (ami miatt telefont vett az ebben a topikban jelenlevők minimum fele, vagy még több) oda egy ilyen telefon luxus. Ha meg valaki luxus szinten akar szórakozni, akkor miért zavarja a luxus ár ? Vagy csak addig kell a luxus ameddig nekem az, a gyártó az kapja be ? Nekem itt van a gondom ebben az egész témába amit itt már hozzászólások százai óta megy, hogy ha valakinek az elérhető egyik legjobb/leggyorsabb/legprémiumabb termék kell, akkor miért nem akarja azt kifizetni ? Döntsük el, luxust akarunk vagy nem. Ha azt akarunk akkor fizessük ki, ha nem akarjuk kifizetni akkor nem a gyártó a köcsög, hanem a termék nem nekünk szól. Amikor leülsz (nem te, általánosságban) és az a számolásod vége, hogy egy note 8 miatt neked spórolni kell, másra szánt pénzt kell átcsoportosítanod , akkor nem gyanús egy icipicit , hogy talán nem neked szól a termék ? Ugyanis én azt látom, hogy nem, kurvára nem gyanús ez senkinek. Arról amúgy nem is beszélve, hogy pontosan , majdnem fillére pontosan ugyan annyiba kerül ez a termék, mint a közvetlen konkurens i7+. Miért ekkora fájdalom, hogy ennyibe kerül ? Miért ? 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest