- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
értem, nem is akarom már az észt osztani, mert ugyanebben a helyzetben volt barátnőm nővére is nem olyan rég, mint te
te is ugyanabba a hibába belecsöppentél, mint ő... nála is megmondtam az első komolyabb csalódás után, hogy ez még csak a kezdet: "megkapott a fickó és mostantól majd rájössz, hogy milyen is valójában... messziről jött ember azt mond, amit akar" (elemezgettem neki, hogy a pasi ha annyira romantikus+szerelmes, akkor lépnie kell... 40éves elmúlt, 300 körül keres tisztán... nem hiszem el, hogy az tartja vissza az élettársától való elköltözésben, hogy nem tud hova menni
nagy kamuember volt és szépen beigazolódott minden, amit mondtam róla...)ebben a helyzetben igazából Butterfly-t lehet sajnálni, mert ő (szvsz.) semmiről nem tehet... téged is lehet sajnálni, de el is lehet ítélni, mert neked racionálisabban kellett volna gondolkodnod... megértem, ha naiv voltál, mert én is voltam az... (meg még sokan mások) de kinőttem
...szerintem neked kellett a legkisebb tanulópénzt fizetni... ez jó lehet arra, hogy később stabilabban állj majd egy kapcsolatban és máshogy állj az emberek közeledéséhez... a "csábítóról" meg inkább nem írok véleményt... (másik bejegyzésben ott van a hosszú kommentemben a véleményem ezekről az emberekről) -
Mr.Csizmás
titán
-
művésznő4
senior tag
Ez enyhe kifejezés rá...
Mindegy. Én nem akarom itt folytatni azt, ami a másik topicban folyik, egyáltalán nem azért írtam be. Csak még mindig tudok meglepődni dolgokon....mikor már azt hittem, hogy több meglepetés nem érhet.
Nem szeretném, ha többen hozzászólnának a témához. Legyen elég ennyi.
Bőven elég ott, a másikban.Bár tiltani nem tilthatom, azt csináltok, amit akartok....
-
mephi666
nagyúr
-
művésznő4
senior tag

Egyszerűen nem hiszem el, hogy ebben is hazudott....

-
Mr.Csizmás
titán
-
EczkE
veterán
Már itt is?

-
Butterfly001
újonc
Már ne haragudj, de ezt a kaját és a sportszeletet is az én receptem alapján csináltuk. Én főztem, s te voltál a segítő. Aki kavargatott, meg reszelte a sajtot. Tudod, az a legfájóbb a dologban, hogy ilyenekben is képes vagy hazudni! Nincs egy őszinte szavad sem. Elegem van a hazugságaidból! Kívánom, hogy legyél boldog a Rékáddal! ÉS kerüljetek az Isten ítélőszéke elé...
S Rékának üzenem: Ha engem képes volt megcsalni, téged is megcsalhat! Előttem is ezt csinálta. Sok Boldogságot!
Az Úr kegyelmezzen nektek....
-
maláj
addikt
-
művésznő4
senior tag
-
maláj
addikt
-
művésznő4
senior tag
-
maláj
addikt
-
művésznő4
senior tag
-
mephi666
nagyúr
ez rohadt jól néz ki
szerintem kipróbáljuk mi is... szilveszterkor hasonlót készítettünk, csak sertéskarajból: húst sóztuk-borsoztuk, megforgattuk tojásban/sajtban és így pakoltuk a jénaiba egymásra/egymás mellé... leöntöttük tejszínnel és a végén megszórtuk bőven sajttal... egyszerű kaja és isteni 
-
maláj
addikt
-
kmisi99
addikt
-
moha21
veterán
Jól néz ki! Várom a főzőcske folytatását!
-
művésznő4
senior tag
-
maláj
addikt
kinyomtatva, szülőknek eljuttatva, valamikor kipróbálva

-
Lauda
titán
Nagyon jol nez ki, ugyes vagy! Fincsi lehetett.

-
művésznő4
senior tag
-
e=mc²
őstag
-
művésznő4
senior tag
-
e=mc²
őstag
-
művésznő4
senior tag
-
kmisi99
addikt
A horváth rozi rettentően szennyezi valamelyik folyónkat(már nem emlékszem melyiket)!
-
Drakoo
tag
Na akkor kedves olvasók, ha vártok 10 percet akkor megkreálom gyorsba a Sport szelet recit is

-
hengerPHanda
tag
Naná, hogy kíváncsiak vagyunk!

Nekem eddig az Alízos receptek beváltak
Néha azt is leírja, hol érdemes venni a hozzávalókat, h ne horror árban mérjék. sajnos én a Nagyimtól nem tanulhatok, de igaz, ami igaz, a Nagyik és az Anyukák főznek a legjobban a világon! 
Drakoo:
Várjuk, várjuk!
Ha ma nem is, de holnap mindenképp meglesem
-
művésznő4
senior tag
Én detto.

Múltkor ezért is fotóztam le mindent lépésről-lépésre a lepényes topicomnál...hogy segíteni tudjak azoknak, akik esetleg kedvet kaptak az elkészítéséhez.
Drakoo: Várjuk a sport szeletet is!

-
Drakoo
tag
Az a baj hogy Aliznál minden összemegy (csak a pocakod nem
) Hát szerintem a régi -old time- receptek az ütősek
De kinek mi a véleménye!
A sport szeletet még nem írtam le... Valaki kíváncsi rá? -
Drakoo
tag
Az a baj hogy Aliznál minden összemegy (csak a pocakod nem
) Hát szerintem a régi -old time- receptek az ütősek
De kinek mi a véleménye!
A sport szeletet még nem írtam le... Valaki kíváncsi rá? -
hengerPHanda
tag
Nekem a bevált forrásom az Alíz konyhája. Hihetetlenül finom dolgok vannak ott, és minden mozdulatot lefényképez, így nekem is egyszerűbb, ha látom... Vizuális típus vagyok, na

Művnőm:
Naná! Nyerni szeretnék!
ABE:
Majd meglátjuk, győzzön a jobbik![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
művésznő4
senior tag
-
caizzz
senior tag
én a nosaltyt meg a malackarajt olvasom ha recept kő.

-
ABE
őstag
Veled ellentétben én már elkezdtem a folyamatot!

-
Drakoo
tag
Az ötleteket amugy nagymamámtól lesem és van még egy TUTI forrásom
a kövi lehetőleg a héten egy olasz pizza lesz 
-
művésznő4
senior tag
Jujj, de gonosz...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Látom a vesztét akarod te is..
Nem baj, tudod Phandi, hogy neked drukkolok!

-
hengerPHanda
tag
-
művésznő4
senior tag
-
Drakoo
tag
Köszike
Igyekszem
Volt ösztönzés 
-
ABE
őstag
Bakker, nagyon megéheztem...
-
hengerPHanda
tag
Gratula
Valami hasonlót sütöttem egyszer én is, de sótlan lett... Remekül néz ki 
Ha gondolod, szívesen küldök priviben egy linket, én onnan szoktam kilesni az ételeket meg a sütiket
-
Drakoo
tag
-
művésznő4
senior tag
Hmmm...

Egy főzni tudó férfi, kincset ér.
Fantasztikusan néz ki! Egyszer talán én is kipróbálom.

Gratulálok az első bejegyzésedhez! (;
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem annyira csodás az ASUS csodakábele
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

te is ugyanabba a hibába belecsöppentél, mint ő... nála is megmondtam az első komolyabb csalódás után, hogy ez még csak a kezdet: "megkapott a fickó és mostantól majd rájössz, hogy milyen is valójában... messziről jött ember azt mond, amit akar" (elemezgettem neki, hogy a pasi ha annyira romantikus+szerelmes, akkor lépnie kell... 40éves elmúlt, 300 körül keres tisztán... nem hiszem el, hogy az tartja vissza az élettársától való elköltözésben, hogy nem tud hova menni
nagy kamuember volt és szépen beigazolódott minden, amit mondtam róla...)
...szerintem neked kellett a legkisebb tanulópénzt fizetni... ez jó lehet arra, hogy később stabilabban állj majd egy kapcsolatban és máshogy állj az emberek közeledéséhez... a "csábítóról" meg inkább nem írok véleményt... (másik bejegyzésben ott van a hosszú kommentemben a véleményem ezekről az emberekről)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Akkor igyekeznem kell.
szerintem kipróbáljuk mi is... szilveszterkor hasonlót készítettünk, csak sertéskarajból: húst sóztuk-borsoztuk, megforgattuk tojásban/sajtban és így pakoltuk a jénaiba egymásra/egymás mellé... leöntöttük tejszínnel és a végén megszórtuk bőven sajttal... egyszerű kaja és isteni