Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
A kedvedért majd pucsîtok a motorháztetőn az adás-vételivel.
Nem vinnék a Sonyt, hanem nekem kellene vinni.
Ha muszáj volt, eddig is vittem.12 éve vagyok polgárőr, ott voltam pár tűznél, árvíznél, vagy csak szimplán balesetnél vagy eseményen biztosítani. Senki se hordta az ételt italt, csak ha vettem. A szolgálat is a legutóbbi időkig úgy kezdődött, hogy bedobáltuk a pénzt a benzinre, amit elfurikáztunk este. Mellény, rádió, telefon, lámpa, lábbeli, téli ruházat. Mind mind pénz. No meg a szabadidő, amit nem lehet megfizetni.
Vannak köztünk páran önkéntes tűzoltók is. Hadd ne mondjam mit költöttek ők.Én így érzem jól magam, ha tudom, hogy tettem a közért. Hogy ha sz*r is a helyzet, én megtettem a részem. A világot nem tudom megváltani, sima ember vagyok. De. Sose felejtem el a hálás szavakat vagy a legőszintébb örömöt.
Így van, jól írta valaki, kötelezővé tették az önkéntességet.
De ez mindig kötelező volt, csak ezentúl jogszabály rendezi.Igen, sz*r ügy annak, aki nyert ezen az inverz lottón.
Igen, lehet hogy engem azért nem zavar annyira, mert egyébként is onkenteskedem.
Lehet köpködni.
-
lapa
veterán
továbbra is veled együtt kérik. ettől függetlenül ha jól emlékszem Kalandor a saját eszközeit (tán nem a vaiot, hanem a mobilját stb) használva volt önkéntes a legutóbbinál. szóval van némi fogalma róla gondolom milyen az, amikor az állam elszedi a kisembertől az árvízkor tévénézést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Call of Duty: Black Ops 7
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC - RTX 3070, Ryzen 5 5600X, 16gb RAM
- DELL G5 25 5587 Gamer notebook
- Lenovo ThinkPad T14s Gen3 : i5-1240P/16GB/256GB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- ALKALMI ÁRON! - Vadonatúj állapotú Xbox Elite Series 2 Core Kontroller - 1 Év Alza Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest