Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doze
aktív tag
ha te felajánlod és hordod akkor hordjad.... ha én azt érzem ha hordani "akarom" az embereket akkor megyek segítek. De mi van akkor ha csak az autó kell te nem? érdekes.
Persze ha nem adom akkor miattam önti el az országot a víz... de az hogy nincs gát senkit nem érdekel, de én dobjam a közösbe az autót.... neked van autód?
-
Az a baj, hogy az állam elveszi a jövedelmed felét. Igen, a FELÉT és a másik feléből szerzett járművedre még igényt tart (aminek puszta birtoklásáért évente lehúz rólad 5 rókabőrt és minden sarokra kiteszi a rendőrt "eüdobozrendbenvan?").
Gátat kéne építeni, nem stadiont, esetleg felkészülni a telente bekövetkezendő "váratlan havazásra".
Zemberek akkor is segítik egymást amikor a Belügyminisztériumtól csak egy sms-re telik...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest