Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandus99
őstag
Ehhez az orahoz tenyleg ez a legjobban forum, vagy csak en nem talalom meg ?
-
doongoo
addikt
Valódi okosóra fronton (értsd alkalmazások telepíthetősége és használhatósága óráról, NFC fizetés, LTE telefonálás, stb.) szerintem nem nagyon találni ennél a 3 napnál jobb üzemidőt. Ha le tudsz adni az elvárásokból az akksiidő érdekében, akkor persze vannak egyéb opciók olcsóbban.
-
doongoo
addikt
A Google Pay alapból megy nem kell hozzá semmi trükk, csak támogatott bankkártya (K&H pl. ilyen)
-
Oldman2
nagyúr
A Google Pay-t milyen módon sikerült az órán aktiválni?
-
NvidiaRTX
őstag
Ilyet akartam venni de az üzemideje eltántorított.
Végül egy GTR3 Pro lett, igaz nem tud annyit mint a Samu meg nem is annyira smooth a kezelőfelület de a 12 napos üzemidő engem meggyőzött.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Kísértetiesen hasonló lesz a bejegyzésem a 2 évvel ezelőttihez (ismét), és most is arra építkezem, amit anno írtam.Az...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest