Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs 4770)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
addikt
Szamokat nem irnek - itt a legelejen biztosan nem - de amiota kovetem a piacat, azota ez volt a legolcsobb, ami szembejott.
Az allapota ellenere is - ami majd a tovabbi kepeken latszodni fog - meg mindig inkabb a tobbi Datahand-hez van kozelebb arban, mint mondjuk egy ritkabb IBM-hez. Hogy ezt tudja-e valamivel igazolni, az majd hamarosan kiderul.
Persze hogy lattam! Amennyire keves info van errol a peldanyrol, ugy azt hiszem, hogy a postai szallitas ideje alatt sikerult mar mindent vegigolvasnom rola.
Bar szimpatikus az altala leirt mod, nem biztos, hogy azt fogom kovetni. Ha sikerulne egy pin-kompatibilis kontrollert talaljak az eredeti helyere, akkor lehet, hogy csak szoftveres mokolas lenne az egesz - amit sokkal jobban szeretek, mint hardverrel butykolni.
Az egermutato mozgatasat nem egyelore terveztem bele - a munkafolyamataim legnagyobb resze egyaltalan nem igenyel semmi egerezest, a tobbi resze pedig szinte csak azt - oda pedig van normalis egerem.
Meglatom.
Ha minden mas nagyon siman megy, akkor miert is ne?
De ezekrol reszletesebben csak kesobb, ha majd odaerek. Viszont akkor mar kepekkel!

Új hozzászólás Aktív témák
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest