Új hozzászólás Aktív témák

• Domonkos

addikt

válasz 0xmilan #2 üzenetére

Szamokat nem irnek - itt a legelejen biztosan nem - de amiota kovetem a piacat, azota ez volt a legolcsobb, ami szembejott.
    Az allapota ellenere is - ami majd a tovabbi kepeken latszodni fog - meg mindig inkabb a tobbi Datahand-hez van kozelebb arban, mint mondjuk egy ritkabb IBM-hez. Hogy ezt tudja-e valamivel igazolni, az majd hamarosan kiderul. ;)

Persze hogy lattam! Amennyire keves info van errol a peldanyrol, ugy azt hiszem, hogy a postai szallitas ideje alatt sikerult mar mindent vegigolvasnom rola.

Bar szimpatikus az altala leirt mod, nem biztos, hogy azt fogom kovetni. Ha sikerulne egy pin-kompatibilis kontrollert talaljak az eredeti helyere, akkor lehet, hogy csak szoftveres mokolas lenne az egesz - amit sokkal jobban szeretek, mint hardverrel butykolni.

Az egermutato mozgatasat nem egyelore terveztem bele - a munkafolyamataim legnagyobb resze egyaltalan nem igenyel semmi egerezest, a tobbi resze pedig szinte csak azt - oda pedig van normalis egerem.
    Meglatom.
    Ha minden mas nagyon siman megy, akkor miert is ne? :)

De ezekrol reszletesebben csak kesobb, ha majd odaerek. Viszont akkor mar kepekkel! ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés