- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
addikt
Szamokat nem irnek - itt a legelejen biztosan nem - de amiota kovetem a piacat, azota ez volt a legolcsobb, ami szembejott.
Az allapota ellenere is - ami majd a tovabbi kepeken latszodni fog - meg mindig inkabb a tobbi Datahand-hez van kozelebb arban, mint mondjuk egy ritkabb IBM-hez. Hogy ezt tudja-e valamivel igazolni, az majd hamarosan kiderul.Persze hogy lattam! Amennyire keves info van errol a peldanyrol, ugy azt hiszem, hogy a postai szallitas ideje alatt sikerult mar mindent vegigolvasnom rola.
Bar szimpatikus az altala leirt mod, nem biztos, hogy azt fogom kovetni. Ha sikerulne egy pin-kompatibilis kontrollert talaljak az eredeti helyere, akkor lehet, hogy csak szoftveres mokolas lenne az egesz - amit sokkal jobban szeretek, mint hardverrel butykolni.
Az egermutato mozgatasat nem egyelore terveztem bele - a munkafolyamataim legnagyobb resze egyaltalan nem igenyel semmi egerezest, a tobbi resze pedig szinte csak azt - oda pedig van normalis egerem.
Meglatom.
Ha minden mas nagyon siman megy, akkor miert is ne?De ezekrol reszletesebben csak kesobb, ha majd odaerek. Viszont akkor mar kepekkel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest