Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
Lehet, hogy a posta lenyulta az alkatreszeket. 😮
Szerintem ugy lenne logikus, ha a Dvorak is a gyari qwerty kiosztas mintajat kovetne. Tehat, hogy alapvetoen minden a "helyen" van es a hianyzo TY es BN parosok a kozepso- gyurus ujjak befele iranyu mozdulata (bal oldalon jobbra, jobb oldalon balra).

Felig off-topic, de az Azeron Cyborg-on en azzal szeretnek majd kiserletezni, hogy a mutato ujj extra gombjai a mutato ujjon maradjanak combokkal. Tehat az R+G=T es G+V=B peldaul. Ezeket viszonylag konnyu egyszerre lenyomni es az AutoHotkey scriptem is megvan mar hozza, de elesben meg nem probaltam ki. A Cyborg-on adja magat ez a megoldas, mert ott nincsenek ezek a koztes, oldaliranyu gombok.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Milyenek a biztonsagi zonan kivuli sebessegek?