- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
addikt
Jo hir, hogy ido kozben visszakerult hozzam a multimeterem. Rossz, hogy a het tovabbi reszeben szinte semmi lehetosegem nem lesz a projektel erdemben foglalkozni.
Par imazs kep mar be van keszitve a kesobbi hozzaszolasokhoz, de nagy elorelepesek biztosan nem lesznek.
Viszont ha vannak kerdesek, vagy elmelkedesek, akkor azokra valoszinuleg fog jutni egy kis ido!A mai kepen a kiszerelt bal oldali billentyukutak vannak a juzer felol, lapos szogbol fotozva.
A kozepso ujjhoz tartozo kut, nem csak a perspektiva es a rovidules miatt latszik alacsonyabbnak, hanem mert amugy is az.
Szerintem elegge jol el van talalva a magassag - mondom ugy, hogy ami billentyuzetrol ezt a szoveget is gepelem kb. hasonlo magassagbeli kulonbsegekkel bir - viszont paran akik itt a kornyezetembol probaltak azoknak fura volt. (-> a lapos billentyuzeteken gepelok)
Nekem leginkabb csak az a nem tetszo benne, hogy az azonos billentyuk kozepei egy kicsit tavolabb vannak, mint a hagyomanyos klaviaturakon (> 3/4") - ami extra tavolinak hat a choc-spacing-es billentyuzetektol atulve. Bar szerintem szokhato lesz, mert azert nem kell nyujtozkodni, de a prototipizalaskor biztos nem a kis kezu vagy rovid ujju emberekkel tesztelhettek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- EA Sports WRC '23
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest