- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
addikt
Rossz hir, hogy a programomat kb. egy nappal elore sem tudom, jo hogy igy legalabb egy picit meg elorebb sikerult a projektet loknom.
A billentyuzet beviteli eszkozkent valo hasznalatahoz sikerult az osszes fontos huzalt osszecsipogtatnom a multimeterrel.
Ezek egy resze a multiplexeren vannak:pin funkcio
1 R4
2 R5
3 R7
4 R9
5 R11
6 R13
7 R12
8 R10
9 R8
10 R6
11 R0
12 (GND)
13 R1
14 R3
15 R2
16 (JP5/1)
17 (NC)
18 (GND)
19 (GND)
20 P1.5
21 P1.4
22 P1.3
23 P1.2
24 (VCC)Ahol a 20-23 pinekkel - amik az Intel-en az 1-es port 2-5 labaira van huzalozva - valaszthatjuk ki, hogy melyik sor (R#) LED-jeit szeretnenk felkapcsolni; amiket a szinten az 1-es port 0 es 1 pinein olvashatunk vissza.
A visszaolvasott ertek az termeszetesen a LED-ekkel szemben elhelyezett fotoellenallasoktol jon, am azok nem kozvetlenul a processzorba jonnek vissza, hanem egy-egy Schmitt trigger-en keresztul. Ezek a vonalak amugy szinten 5V-ra vannak felhuzva egy-egy 4.7k-s ellenallason keresztul. Bar a jelet meg nem lattam, gyanitom, hogy kellemesen "digitalis" es pergestol mentes lesz. Nem szeretnek meg egyszer pergesmentesito algoritmusokat implementalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest