Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
Wow, jó gagyi az a Nikon. Teljesen el van torzulva, mosódva a kép. Fura egyébként, hogy ilyen gagyikat is kilehet fogni annyi pénzért amikor egy telefon fele annyiért csinál hasonlót.
Miért ne használnának a profi fotósok zoomot? Nagyon fontos hogy egy témából mit akarnak kiragadni. Objektív pedig... mindenhez kell vagy ezt most nem értettem. Amúgy már egy 18-105-ös obi tud 6x zoomot, azért nem mindegy. -
Shing
őstag
Én értem, csak leírtam hogy mi a telefonok hátránya még mindig. A kis kompakt gépeknek már szerintem sincs értelme.
De amit írsz a végén az megint más. A tesztben nem komolyabb kompakt volt, 30 ezer az egy nulla belépőszint. A profi fotósoknak sem savanyú a szőlő, mert az megint teljesen más szint. Ők azt mondják egy 150 ezres fényképezőre, hogy belépőszint, nem zavarja őket semmi. -
Shing
őstag
Erről beszélt. Hullámzik, torzul a kép mozgástól a digitális stabilizáció miatt. Hány telefonnál van optikai zoom és az mennyi? Nem mindegy, hogy tud 10x digitálist vagy 50x optikait. Ez a 2 hátrány még mindig megvan a 150 ezres telefonoknál is. Ez nem kapálózás, hanem tény.
-
Shing
őstag
Ma már lehet jó minőségű képeket csinálni telóval... De elég gagyi gépeket fogtál ki. 7 éve jobb képeket csináltam egy Fuji Finepix S1500-al... Amúgy kamerázást jobb lett volna videoban összehasonlítani, a telefonok nagy hátránya általában a túlzott digitális stabilizálás amitől hullámzik a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Iqos cigaretta
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Óra topik
- További aktív témák...
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,