- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Akkor bekapcsolom az update-t, ha már rendesen működik. Kb 1 éve installáltam a 7-et (sp1) és első dolgom volt az update-t kilőni, az általatok említett gondok miatt. Az érdekes az, hogy az elmút évben semmilyen problémát, fagyást, inkompatibilitást vagy bármilyen zűrt nem tapasztaltam annak ellenére, hogy egy darab update nem lett felrakva, ez azért elgondolkodtató. Vírust sem kaptam, pedig azért torrentezek rendesen.
-
pet007
aktív tag
Esetleg egy satas iroval nem tudod kiprobalni ugyanabban a gepben? Tudom nem a legolcsobb megoldas ujat venni (szerencsere mar nem olyan dragak mar), de lehet kevesebb hajtepessel jar kicserelni egy ujra, mint a regivel szenvedni.
Esetleg egy rendes win10 install-t megprobalhatsz elotte ha ugy mukodott a masik gepben. ( install elott a driver torleset es registry tisztitasat majd ujrainditast probalhatod meg)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Aki esetleg szintén beszopta hogy egy frissítés telepítése után nem tud csatlakozni itt a megoldás:Azaz a hálózatot...
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest