Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vamp
    senior tag

Lépjetek már ezen tovább.

Hány ilyen értelmi fogyatékos p*csa rohangálhat az országban? Ki a f*szt érdekel h mit csinálnak este? Ha olyan baromnak tartod, miért beszélsz róla? Kezdj el vivát nézni, nem árthat egy kis nemzeti kultúra...

A gond szerintem ott van, hogy a közTV-t ezek a kereskedelmi sz*rok alaposan kiszorították.
    Melyik kereskedelmin láttatok 56-ról normális, tényfeltáró, megemlékező műsort? Az M1-2-n fut egy ''Századunk'' c. sorozat, amiből én cirka 2 év alatt komoly, de korántsem teljes képet kaptam a múlt század ''hazai'' diktatúrájáról. Ugyanezeken adják a Mindentudás Egyetemét is (aztán később átveszi a Duna pl.). Erre a sok idióta, akiről feltételezem sose kapcsol a fenti adókra, lerohanja a székházát (de azért politikailag függőnek tartják, csak nem tudom mi alapján. Én nem mondom hogy nem az, de ha nem nézzük, honnan tudjuk hogy az???)

Itthon szvsz a köztévé nem azért adósodik el, mert rosszúl működik, meg rossz műsorokat csinál. Mindössze arról lehet szó, hogy az átlagmagyar túl primitív ahhoz, hogy a napi 8 órás tv-maratonok alatt akár egy reklámspot hosszúsága erejéig ezekre az adókra kapcsoljon.

Ehelyett jön Győzike és társai (milyen érdekes ellentét, mindenki utálja a cigányokat, mégis 3 millióan nézik a műsort... NC!).

Valamiért a nyugatról exportált műsorok itthon kifejezetten nagy népszerűségnek örvendenek. Normális filmet nem látni rendes műsoridőben (persze, vasárnap éjjel nézzem a Képírókat a TV2-n?), ehelyett nézzek Lostot meg Szökést meg a sok idealizált sz*rságot ahol miníg tökéletes a smink, ''kitalálhatatlan'' a következő jelenet.... Nem a TV-k hibája ez, ők csak az üzleti érdekeiket nézik. Amíg a sz*rra van kereslet, nem lesz másképp.

Új hozzászólás Aktív témák