- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Én is arra tippelnék, hogy a Revolut-nál van a pénzed. Nálam is volt egy félresikeredett fizetés, csak akkor a "sor végén" egy OTP-s virt. kártya volt.
• Google Pay: "Refunded"
• Curve: levonva (nem jelzett hibát)
• OTP: levonva (nem jelzett hibát)
Majd pár nap múlva megjelent az OTP-s számlámon a visszatérített összeg (Curve semmit nem jelzett) -
Jofi81
őstag
Úgy tűnik, hogy a probléma nem oldódott meg. A Revoluton már nincs függőben az összeg, hanem levonták. Tehát a Revolutban és a Curve-ben is az látszik, hogy kifizettem, a Google Payben meg "Refunded". A haverom kártyájáról lett fizetve, mert elfelejtettem bevinni a kártyáimat. Megkérdeztem, tőle is levonták. Szóval kétszer lett kifizetve, vagy legalábbis az én pénzem eltűnt valahova. Ilyenkor mi van? Mit tudok tenni?
-
<Adamsky>
nagyúr
"A Google Pay azt írja, hogy "Refunded", a Curve-ben úgy tűnik, mintha levonták volna ... "
Pont ugyanígy jártam én is pár perce.
1. kör: GPay → Curve → OTP-s virt. kártya: elutasítva és a GPay-ben "Refunded"
2. kör (ugyanott): GPay → Curve → Revolut: minden OKAmi fura, és eddig nem tűnt fel, hogy még a korábbi sikeres fizetések egyike-másika esetén (tehát nem mindnél) a következőket írta a fizetés alá: "A virtual Mastercard account ending in 2294 was used instead of your actual card number to make this purchase"
Egyik kártyám sem végződik 2294-re ...(#134) zsola400
"Várj 1-2 napot, általában ennyi idő alatt vissza jön." - jártál hasonlóan?
Ilyenkor, hol landol a pénz? A "leghátsó" kártyán, - vagyis, ami a Curve mögött van, - vagy a Curve Cash-ben (azt olvastam az refund-ok oda érkeznek mostanában)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Update 2 (2021.09.07):Többen is jelztétek, hogy elérhető az alkalmazás mostantól Magyarországon is! Innentől az...
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WOT - Roham
- Jövedelem
- Milyen alaplapot vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Robot fűnyírók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest