- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Diabolis
aktív tag
Minden autó megbízható. Ha gazdája volt, nem tulajdonosa. Az én Astrám ilyen. Agyonpakolva is el merek vele indulni egy bp-Nyíregyháza körre. De pl tavaly egy hét alatt valami háromezer km pörgött bele. Teszem hozzá, 120 km/h alatt szédülünk.
A Vectrának nem volt gazdája, de remélem, hogy mostantól meghálálja a törődést.
Az Alfáva szerintem az a baj, hogy nem bírja a mókolást. Kényes szerkezet, érteni kell hozzá. Nem az átlag magyar sufnis szerelőhöz készült. Most használt, de üzembiztos Alfát kifogni... Hááát... És az alkatrész sem olcsó, ez viszont tapasztalat. -
Diabolis
aktív tag
Nyah: Az első válasz a yardról jött, ők nem büntetnek ha nincs átírva. De valóban, a hivatal gond nélkül megszivat. 1818-at felhívtam, 45 perc múlva időpont is lett (röhej, hogy ők látják a szabad időpontokat rögtön, mi első körben csak az okmányirodákat). Először Balassagyarmat, mikor felhörrentem akkor Dabas
De most várunk, ma/holnap nekiesik a szerelő, meglátjuk mit mond. 150e körül húztuk meg a határt, ha ennyiből meg tudjuk a motort oldani rendben, ha nem, akkor kivonatom, bontom. A többi ráér, szépen lassan.
A.) terv: ez a blokk helyretesz, vezérléscsere (90 körül SKF-et kapni), örülünk Vincent.
B.) terv: 100k egy garis fűzött motor bontóból, blokk cserél, forgalmiba bejegyeztet (típusazonos, elméletben nem nagy szívás a papírmunka sem). Régi blokk alkatrésznek megtart egy ideig, utána leadom.Hieronymus "opel esetében nem érdemes használt autóban gondolkodni"
Miért? Akár Budapesten, akár vidéken fél óránként szembe jön velem egy 15-20 éves G Astra. Nem egy olyan autót tudok, amiben fél millió kilométer van. Az egyémbe is pörög hetente cirka 1000km, gond nincs vele. Újabb autót nem akarok. Bonyolult motorok, drága alkatrészek, már amit javíthatsz, nem rögtön cserés.angyalpc2 : Mint írtam, a szépség szubjektív
Nekem speciel nem jön be az omega. Ahogy a C Vectra orrától is borsódzik a hátam. A B tetszik. Ezzel a motorral pedig nem túl gyakori ez az autó, itthon kettő volt hirdetve, németben talán 5-6db. Szerintem a nagymotorok közül középkategória. Erősebb mint a 2.0, de nem zbálja le a gatyádat mint a 3.2 turbó. Mitől hú de nagyon? Amiért az asszony is: Megláttam és KELL. Logikus érvem nincs rá. (Drágám legalább védekezhet azzal, hogy azért van velem, mert rossz a szemüvege
)
Képet beszerkesztem a blogba. -
Diabolis
aktív tag
Hivatalos válasz : időpontról visszaigazoló email kinyomtat, rendőr elfogadja. Átírásra is vonatkozik a vészhelyzet.
-
Diabolis
aktív tag
válasz
stickermajom #6 üzenetére
Akkor írja át ott helyben. De nem volt hamarabb időpont és kész.
-
Diabolis
aktív tag
Ezaz, hogy megtartani akarom, nem csak élménykedni...
Átírás még várat magára, májusra kaptam időpontot az okmányirodába. Addig kiderül a sorsa is. Ha javíthatatlan, átírás nélkül vonatom ki, és adom el alkatrésznek. Akkor talán nullára kijövök (irmscher felnik, első lökös, és küszöbök).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Avagy hogyan ne vegyél autót?Huhh... Hát most fogok kapni hideget, meleget, hülyézni lehet nyugodtan. A történet...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Társasjáték topic
- Autós topik
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- EAFC 25
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bestbuy játékok
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest