- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage
senior tag
Én ezzel teljesen tisztában vagyok, hogy nem a földrajzi helyzetemtől függ! Ugyanakkor nem gondoltam, hogy nincs benne az összes felirat, ha angol, mongól, perui vagy magyar account-ról vásárolom meg a játékot (tudom, utóbbi országokban nem feltétlenül van PS account). Más lenne, ha hanganyag lenne, de feliratról van szó és nem a világ összes nyelvére fordították le! Hány Mb-t foglalhat egy nyelv felirata? Én egyetlen dolog miatt használok angol account-ot. Amikor megvettem az első PS-em, nem lehetett magyar címre regisztrálni! Ez okból kifolyólag az angolt használtam és használom! Elmakogok angolul, de amennyiben lehetőség van rá, szívesebben használnám az anyanyelvem, főleg igényes fordítás esetében! Egy sitcom-ot szívesebben nézek angolul, mert átjönnek a szóviccek, de itt nem erről van szó! A PS Store-on nem volt információ (vagy én nem találtam), hogy nem tartalmazza az összes nyelvet, amit beígértek! Nem kellene hatalmas patch, pár megába el kellene, hogy férjen....emiatt nem is értem az egészet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Forrmell.enn
- Gitáros topic
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Gurulunk, WAZE?!
- iPad topik
- Fotók, videók mobillal
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 15 Pro 128GB 12 Hónap garanciával
- Okos Playstation 3 - Telepített PS3 játékokkal
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest