- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metalfan
senior tag
válasz
WonderCSabo #17 üzenetére
Egy hete még 2/1 volt, aztán átköltöztem hétfőn egy másik albérletbe
-
tkazmer
addikt
válasz
WonderCSabo #17 üzenetére
hát te nem tudom, akkor mit tekintesz nyugatnak
angliában pocsék a net, ezt az ottaniak is tudják (helyi ismerőseim), és én is tapasztaltam, mikor utoljára arra jártam. lassú és instabil.
kanadában calgary-ban kb ott tartanak, mint mi, hidd el, én voltam a leginkább meglepve, amikor kiderült néhány éve, mikor itt a 2mbites csomagok voltak a csúcs csomagok, hogy jé, nekik is csak annyi van. ráadásul ott mobilnet se nagyon van, a mobil technológiák tekintetében kb a béka feneke alatt vannak. az egyik legnagyobb kanadai mobilcég pl ezt ajánlja, mint készülékkészlet.
ha van valami, amiben elég jól állunk, én azt gondolom, az az internetes technológiák bevezetése.(#15) Depression
na igen, ez mondjuk jó gondolat -
Sila
csendes tag
10000 kB/s = 10 mB/s
-
copin
őstag
10000KB/s, az 10Mb/s vagy 100?
-
chepavel
aktív tag
Nem rossz kezdeményezés. Előbb-utóbb(sajnos valószínűleg utóbb..) úgyis mindehol ez lesz. Igény lenne rá, csak nagyon nagy összeget kell befektetni, ami sok szolgáltatót visszatart.
Itt, Békés megyében a népsűrűség miatt jelenleg még egyáltalán nem érné meg. Ebben a megyében még a Digi csomagjai is elérhetetlenek. Nemhogy gigabites kapcsolat..Sajnos még a 4Mbit is igen ritka. Van olyan szolgáltató, hogy 1Mbit a legnagyobb csomag..
-
tkazmer
addikt
válasz
Depression #12 üzenetére
az off topic logouton van erről egy cikk - sok a user, és az új szerver üzembe állítása időbe kerül
(#1) WonderCSabo
azért tőlünk nyugatabbra sem nagyon divat az ilyen hatalmas sávszélesség...és teljesen megérthető, hiszen az ottani városszerkezet (hatalams kiterjedésű város - calgary-nak kanadában azon része, amelyik egy kertvárosi övezet, és 25km-re van a központtól, nem kifejezetten városszéle ) nem olyan, hogy gazdaságos lenne hatalmas sávszélességbe fektetni -
Depression
veterán
Nekem 30Mbit-tel is tetű lassú a pH!. :-(
-
Hunter2
addikt
"és sokan csatlakoznak a szerverre, ugyanúgy belassul a böngészés"
Komolyan gondolod hogy böngészésnél számít hogy 20Mbit vagy 1Gbit?
Torrentnél viszont sztem kilehetne használni azt az 1Gbit-et simán, vagy akár pár fullHD-s tv adást is átlehetne nyomni rajta (persze oda már kell egy olyan ipTV szolgáltató is aki ezt ki tudja szolgálni.) -
ZCoyote
őstag
Ráadásul elvesztik a rosszul seedelt linux torrentekre várakozás örömét is.
Szegény nyomorultak. -
ZCoyote
őstag
Úristen, 15 mp-t kell várni egy mozifilmre. Hát hová süllyedünk még
-
Metalfan
senior tag
válasz
WonderCSabo #5 üzenetére
Tényleg 30, pl nálam is éppen 30/20-as van
-
Metalfan
senior tag
Digi üzleti csomagban ad egyedi kérésre 100-ast is tudtommal. A kérdés a gigabites nettel csak az, hogy a szerverek hogy fogják majd bírni a tempót? Hiába van bazi gyors net az ügyfélnek, ha a szervernek is csak 1-2 gigabites kapcsolata van, és sokan csatlakoznak a szerverre, ugyanúgy belassul a böngészés...
Gondolom a filmletöltéses dumával a tisztségviselők nem a torrentre/warezra gondoltak
-
Konflikt
addikt
válasz
WonderCSabo #1 üzenetére
van 30 mbit is, meg egyeb mas ceges szeles, csak horror arakon.
-
Raymond
titán
Holy bandwidth, Batman!
-
WonderCSabo
félisten
Most 1-2 vagy 10-15 mp. nem mindegy?
Istenem hol tartunk mi, a max. 20Mb/so-s netünkkel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
it Szupergyors internethálózat kiépítését tervezi a távol-keleti ország: mozifilmek letöltése mindössze néhány másodperc alatt.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Fűnyíró topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motoros topic
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest