Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Huma

addikt

válasz D1Rect #2 üzenetére

Ezt most komolyan gondolták? Bicskanyitogató a cikk. :(((
    Kívánom a "kedves" úrnak, hogy éljen legalább 5 évig minimálbérből. Gondolom neki nem jelent gondot, hisz a cikkben azt állítja királyként meg lehet belőle élni. De ha mégsem akkor "Muterék átugranak és adnak egy kis heti pénzt (40 ezer Ft)"

Azért pár aranyköpés:

"1. nap: ingyenkávézunk a cégnél, a zuhanyt is bent oldjuk meg, villamoson bliccelünk. "
    Akkor gondolom én is büntetlenül bliccelhetek. :U

"Tanulság, valamint a hét mérlege: ha kicsit odafigyelünk és lemondunk a luxuskiadásokról, igenis kényelmesen meg lehet élni 50 ezer forintból."

Lemondunk a luxuskiadásokról? Kb minden amit a cikk szerint vásárol luxuskiadás. 7000Ft-t költ egy étteremben és 14e-t valami szórakozóhelyen ahonnan haza kivételesen taxival megy mert az azért heti 2-3x jár az embernek.

Azt sehogy sem értem, hogy a megmaradt 13 750 Ft.-ból hogy tudott 48e-ért pólót és pulcsit venni és 10e-ért megtankolni. Ez már annyira komolytalan, hogy figyelembe sem veszem.
    Amúgy meg egy normális embernél egy hét nem hat napból áll.

Azt már meg sem említem, hogy ha felszorozzuk néggyel (ahány hét van egy hónapban) akkor 200e fölötti összeget költött egy hónapban amihez hozzácsapva azokat a költségeket amiket nem számolt bele (törlesztő, villanyszámla, stb) akkor sikerült azt bebizonyítania, hogy havi nettó 400e-ből nagyjából el meg lehet élni egy embernek nyugati színvonalon. Valahogy "kissé" ferdítésnek tűnik, hogy valaki azt állítja, hogy 50e-ből meg tud élni miközben valójában 400e-t költ el.

Még egyszer átolvasva a cikket számomra egyértelmű provokációnak tűnik. Először azt hittem csak az agyával van baj esetleg szeret hazudozni, de én inkább kárörvendést és nagyképűséget olvasok ki a sorok közül.

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

• Nordic

Közösségépítő

válasz D1Rect #2 üzenetére

Ezt én is hallottam ma a munkahelyen. A szomorúbb dolog viszont nem az, hogy ilyet mond, hanem hogy a birkák meg elhiszik és tapsolnak, meg éljeneznek, hogy akkor milyen jó is nekünk. :O

Új hozzászólás Aktív témák