Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Nem feltétlenül. Vannak "lélegző" megoldások. Ha nincs szellőzés, akkor a belső páradús levegő megáll és sokkal gyorsabban kicsapódik, mint amúgy. Sajnos ezt tapasztalom nap mint nap.
A mi lakásunkban az új "modern" műanyag nyílászáróknak nulla a szellőzése. Ezért is van felszerelve direkt szellőző az egyik ablak fölé. De gyakorlatilag semmi haszna, túl kevés.
Fa nyílászáróknál illetve a régi panelos nyílászáróknál ilyen gond nincs (mondjuk ott más miatt nincs).
Nálunk speciel egy ideig megoldás volt a gyakori szellőztetés, plusz éjszakára résnyire nyitva hagyott ablak.
Most ebben a hidegben meg az eleve párás levegőben ez sem segített. Így vennünk kellett egy párátlanítót.De abban biztos vagyok, hogy létezik megoldás. Mégpedig a szerkezet kérdése az egész. Sajnos már régen tanultam. De az nem megoldás, hogy vagy van rendes szigetelés és fűtés de akkor pára van, vagy nincs szigetelés és akkor nincs pára.
@DeFranco:
Megfelelő szellőzéssel a páratartalom drasztikusan csökkenthető. Hogy miképp hogyan van ennek a fizikája, azt kiszámítható. Harmatpont kérdése az egész.
A harmatpont mutatja meg, hogy adott belső illetve külső hőmérséklet mellett mekkora páratartalom esetén jelentkezik páralecsapódás.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple notebookok
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest