- skoda12: Webshopos átbaszások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gooool
őstag
Srácok!
Fontos információval tudok szolgálni.
Sikerült a Samsung notimon hibátlanra megcsinálni a GPU váltást.
A megoldás ez a driver: [link]
Legalábbis Windows 7 64bit alá és 7000-es szériás AMD-hez ez a legjobb. Ennél régebbi ugye hülyeség ha van ez, újabbal viszont nem működik a váltás. Burnout Paradise alatt most már tökéletesen ki tudom használni az AMD-t, megy is 600/900-as órajel helyett 780/980-on.- Régi drivert pucoljátok le csökkentett módban valami driver cleanerrel (Driver Fusion-t ajánlom)
- Ezt a leszedett programot végigkövetitek, a szükséges Intel drivert kiválasztva kicsomagolja a cuccot, majd - -- Intel driver fel, restart
- AMD driver fel (ha telepítócsomag hibát ír ki nem kell vele törődni), restartÉs hibátlanul teszi a dolgát.
-
gooool
őstag
válasz
Cray Tyler #49 üzenetére
Felraktam a dolgokat az előírt utasítások szerint.
Nos első blikkre jónak tűnik, bár nem tudom ennek a váltásnak hogy kellene működnie igazából, pl. Furmark alatt nem tudom tesztelni csak az Intelt, hiába állítom be a Catalystban, hogy a HD7670M-en fusson a progi, alkalmazás után visszaáll arra, hogy "nincs hozzárendelve", és ez igaz bármi más szoftverre is.
A gyárin ezt engedte váltani, igaz ott sem futott a 7670 akármit is csináltam.Szóval eddig a Techcatlabs-os driverpack patent, már csak játékok kellenek, ahol kipróbálhatom hogy teljesít.
-
gooool
őstag
válasz
Cray Tyler #49 üzenetére
Mindenképp, de remélem menni fog, ezzel még nem próbálkoztam.
-
gooool
őstag
válasz
Cray Tyler #47 üzenetére
Újra nem fogom rakni, elég volt szegénynek az utóbbi két napban az a 2 reinstall épp emiatt. Legyalulom az ott leírtak szerint és majd lesz ahogy lesz.
-
gooool
őstag
válasz
Cray Tyler #41 üzenetére
Szépen végigolvastam a dolgot, nem is olyan nehéz ez, azért leírom én hogy értelmeztem, hogy ha rábólintasz, akkor nekilátok.
Szóval:
Régi driverek törlése normál majd csökkentett módban is
Windows Próba üzembe helyezése parancssorból
Ez a driverpakk leszed, majd feltelepít, ügyelve, hogy a megfelelő generációs Intel drivert jelöljem ki.
Restart és örül nemde? -
gooool
őstag
Nos én is pár napja vettem egy Samsung NP350E5X notit és szívok vele rendesen az Intel és AMD páros miatt.
A gyári driverrel most talán jól működik, bár az eszközkezelőn kívül semmivel sem tudom bizonyítani, hogy van egy 7670M is a gépben, mert nem látja sem az AIDA, sem a GPU-Z (ami mellesleg azóta el sem indul).
Próbáltam ezt a spéci Leshcatlabs-os drivert is, de én akármit csináltam, nem akart értelmesen működni...
Pedig szűz rendszer volt, abszolút driver mentesen. Vagy az lett volna a gond, hogy az Intel drivert nem raktam fel mielőtt nekiláttam a moddolt Catalystnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest