Hirdetés
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- janacsi: Kasztrendszer?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
anjani182 #39 üzenetére
most miért, van nekem is. kosarazni tökjó, megtartja a bokámat, egyébként meg chuck jonesnak nem volt kislábujja. más kérdés, hogy 6kért vettem
(rendes kosárcipő akcióban is 30k körül van).
táskára meg... ha a minősége rendben van, akkor akár még értelme is lehet. teszkóban egyébként is ki lehet fogni jó dolgokat, másodévén a puma kaminot 6kért adták... előző éven 27kért indult (sajátomat első év végén leárazásban vettem 15ért), és remek minőségű bőr cipő volt. igaz kéket nem árultak, de olyanból egyetlen egy nem jött velem szembe Magyarországon anno.
joamilestoné: igen, pumákból a nagyon könnyű darabok pillanatok alatt elkopnak. a vastagabb talpúak viszont kibírják tovább, a rekordernek nálam a hetedik évében tört el az alja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest