- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
necer
újonc
Csak néha kapcsolom be a külső Maxtor vinyomat (320 Mb; OneTouch III), ennek ellenére most már fel sem pörög. Vajon mit lehet ilyenkor tenni, ha nem akarok mindjárt adatmentő céghez fordulni?
-
huntermati
aktív tag
Nekem is van 2 db Maxtor 6Y080L0 80Gb-os vinyóm és mind a mai napig 100/100-s
-
Davidof92
senior tag
válasz
Thunderzolee #15 üzenetére
köszi az ajánlást, de ez egy olyan hihetetlenül teleszemetelt op rendszer, hogy olyan még1 biztos nincs
volt már alatta: 3850 x1900xt 8600gts 8800gtx integrált driverét felraktam egy csomószor aztán most a 4850. Elindítom a mozillát, várni kell 2-3 percet amikor elindult mert csak seekelteti a vinyót orrba szájba. Újra kéne már rakni, de lusta vagyok
. Egyébként annyira nem nagyon tettszik. Ezért sem váltottam még el XP-ről.
-
törölt tag
Nekem is mindig maxtorok voltak, és csak azóta van más típus, hogy megszűnt.
Soha nem volt baj velük.
Kivéve az utolsót, ami 2 év után megadta magát.Hátha van valakinek jó ötlete, vagy felvilágosít a hibájáról. Please!
250GB-os sata2-es.
-kb fél óra működés után eldobja a sata-t. Megszűnik a kapcsolat az alaplappal. Hűtöttem: semmi hatás. (Arra gondoltam, hogy ennyi idő alatt bemelegszik valamije)
-a javító/tesztelő progikat sem tudom végignyomatni rajta, mert mindig megszakad a kapcsolat mielőtt végeznének.
-láttam bad-szektort rajta, de gyanús, hogy csak a lehalás miatt jegyződnek be bad-nek, valójában jók azok is. (minden javítószoftver futáskor többet látok, de nem vészes a mennyiségük.)
-mikor legelőször találtam bad-et, csináltam több partíciót, hogy ne használja azt, amelyikben van a bad. Kihagyta, de ismét lecsatlakozott fél óra múlva. Ezért gyanús, hogy semmi köze a bad-hez, ill, azok csak téves bejegyzések.
??? -
-
Nem akarsz modernebb ("trendibb") kinézetet az XP-nek?
http://www.crystalxp.net/galerie/en.id.130.htmEz a Vista Inspirat 2.
Mielőtt átváltottam egy újabb oprendszerre, ezt használtam az XP-n. -
Sandrew
őstag
Értelmes méretű particiók
-
Raucher
tag
válasz
molnarpeter #4 üzenetére
Bizti jó vinyók voltak, csak..
Annyira nem voltak jók, de volt köztük néhány igen jól sikerült darab.
Van egy 40GB-os ami még hibátlan.
A 20GB-os, ami még eredeti Quantum gyártmány, 1 hibás szektorral, de még életképes. -
Lenry
félisten
sok maxtorom volt, és sokkal találkoztam.
volt, amelyik olvasófeje egy hangos vísítás közepette mintát mart a lemezbe, volt amelyiknek megállt a motorja, volt, amelyiknek elszállt az elektronikája (utóbbi kettőből egy lemezt csináltam, azóta is megy), és szinte mind tele volt bad sectorral, pedig nem nagyon ment egyik se sehova a gépben...
na ezért nem szeretem a maxtort.
-
Davidof92
senior tag
eleinte ez is kódgánnyal ment, most van fsp alatta
-
kmisi99
addikt
Nálam 2 maxtor is haldoklik 20-25% kondícióval. Az egyik ha melege van úgy sípol hogy zárt ajtó mögül is hangos.
-
sz4blya
tag
Nálunk is van egy 5-6 éves 80 GB-os Maxtor, eddig semmi baja, pedig rendszervinyónak van haszálva.
-
moha21
veterán
Van még 20 mb-os hdd-m idősebb, mint én mai napig megy nincs bad sector.
-
molnarpeter
nagyúr
Bizti jó vinyók voltak, csak sokan használták őket kodegányéstsai táppal...
mp
-
Gergő_
őstag
40-es slim maxtoraim voltak régen , amelyek nagyon bírták a strapát.
-
Apollyon
Korrektor
Nekem van egy 5 és fél éves Maxtorom, 160GB, világéletében torrentre volt használva 0-24, de már ki vontam a forgalomból mert IDE-s, és lassú az újakhoz képest, amúgy az is 100%-os kondícióban van. Én se értettem mér mondja mki hogy szar a maxtor
-
Jamby18
senior tag
Szerencséd van, kifogtad.
Én eddig a Samsungommal vagyok így 2006 novemberben vettem. 535nap, 8 óra, 0perc.
100/100 SP2004C. És ugyanennyi üzemóra van a csifi 450ben.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Amióta gépem van, ez a winchesterem van, öt éves már. Álljon itt róla egy kép:Csak mert hogy ez is sokáig...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Sharkoon CA-I mini ITX szálcsiszolt alumínium fém ház (festetlen, hibátlan
- Seasonic ECO430 tápegység, hibátlan, irodai gépből
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest