- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Az a kikapcsológomb.

-
-
Huma
addikt
Opera a legjobb.

-
j0k3r!
őstag
válasz
sketchifun
üzenetére
"Chrome: Nem kajál annyi tartalmat meg, cserébe gyors." - itt most mire kell gondolni? adsz neki minden reggel egy zacsko zoo csemeget, vagy mi?
on: nalam fejlesztes miatt 5 bongeszo is fennvan (ie, chrome, ff, opera, safari), de az elsodleges a chrome. (regebben ff volt az elsodleges, mert akkor meg le volt maradva a chrome egy kicsit a fejlesztoi eszkozokkel)
-
sketchifun
senior tag
Én is IE-vel kezdtem, az első weboldalra emlékszem is, és hogy utána mit csináltam, arra is.
Google, és írtam be h firefox.
Használtam majd 1 évig, aztán ahogy ti mondanátok, divatból kipróbáltam a Flock-ot. Fél éves kapcsolat lett belőle. Aztán vissza firefox, Aztán jó sokára felkerült a Chrome, amit 3 napig használtam, és lecseréltem az Operára. Ennek idestova 6 éve. Azóta megy az Opera.
Először ilyesztő volt, mert picit átláthatatlan elsőre, de ha megszokja az ember, sokkal jobb, mint a többi.
Firefox: Minden tartalmat megkajál, csak lassú.
Chrome: Nem kajál annyi tartalmat meg, cserébe gyors.
Opera: Mindent megeszik, és még nem is kajálja a gépet, gyors.Mindenkinek megér egy próbát.
-
ZeroLimit
tag
én is Internet Explorer-rel kezdtem aztán Firefox most Chrome és a Chrome eddig a legjobb

-
Esetleg a Maxthont is kipróbálhatod.
-
Rimuru
veterán
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Azért a Chromium annyira nem rossz, de csak másodiknak jó (esetleg harmadik ha a Midori-t is nézzük).

-
Rimuru
veterán
Már meg is van az ok: tetszett. Ha a funkcionalitása is megfelel akkor nincs is gond használd nyugodtan, de ha csak azért rakod fel mert mindenki azt használja az már divat, és igazad van mert ha pont téged kezd el követni mindenki (csak azért mert szép) akkor máris divatot teremtettél, de ha azért kezded használni mert látod, hogy jobb mint amit te használsz az nem divat. Szerintem a programok használatát is mondhatjuk divatnak.
-
Dave-11
tag
Értem mit mondassz, de én épp nem azt néztem néhány esetben, hogy mennyire jó a program, hanem csak tetszett a progi, és azért raktam fel.
"Attól, hogy egy ismerősödnél láttad és követed nem biztos, hogy az a divat."
De hát nem ez a divat lényege? Hogy látjuk hogy másoknak milye van, és mi is olyat akarunk, követjük őket.
Egyébként nem azt akartam mondani, hogy a programok használata olyan mint a divat, hanem csak hogy előfordulhat kis hasonlóság
(pl itt az én esetemben) -
Rimuru
veterán
Nem értem, hogy ez miért divat kérdés? Ha neked megtetszik valami akkor használod attól függetlenül, hogy divatos-e vagy sem (most ez történt mert a Chrom(ium)e a felkapott böngésző). Attól, hogy egy ismerősödnél láttad és követed nem biztos, hogy az a divat. A Linuxosok körében is az szokott történni hogy kipróbál több disztribúciót (Általában Ubuntuval kezdenek mert a csapból is az folyik) és azt használja ami a legjobban megfelelt az igényeinek, ez böngészőnél is ugyanolyan.
Amúgy +1 az Operának.
-
Peter Kiss
őstag
Mikor saját netem lett, Firefoxot használtam, mert jobb volt az Internet Explorer 6-7-nél. Pár év után Chrome-ra álltam át, mert a Firefox egy rakás sz.r lett.

Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LG LCD és LED TV-k
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LEGO klub
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)