Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
syler123
veterán
Még annyi kérdésem volna, ha nem gond, hogy te melyik atiflash verziót használod? Ez így windows alól nem fog menni, de ha jól olvastam utána, akkor ezzel csinálok egy bootolható pendrive-ot, ráhúzom az atiflash-t és a módosított bios file-t és tudom cserélni. Mondjuk nem nagyon szeretek dos-os felületen ilyet csinálni, nem kapok rendes visszajelzést stb. Még agyalok rajta hogy meglépjem-e vagy maradjon úgy ahogy van.
Ezt a leírást találtam, gondolom ennek a lépései nem változtak, mert itt elég régi írásról van szó. Meg hát nálam van integrált videókártya, nehogy a 0-ás kártya az igp legyen
Beleírok valami ati romot az Intel kártyába, nem lenne szerencsés. -
syler123
veterán
De akkor annak nincs grafikus felülete igaz? Egyáltalán mennyire szereti a Win7 64bit-et? Mert már nagyon unom, hogy játék előtt mindig Sapphire Trixx-el kell feszültséget állítanom, mert különben olyan hangja van a kártyának hogy leviszi a fejem. Egy linket kaphatnék a használatáról?
Jelenleg a 4.17 az egy exe és azt írja hogy nem kompatibilis a windows jelenlegi verziójával.
-
Sanyi19
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Beleírok valami ati romot az Intel kártyába, nem lenne szerencsés.