- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Hát ez gyanúsan gyors volt. Utána kiírta hogy restart. Eredeti Bios neve Tahiti.rom, az új neve Tahiti_mod.rom. Kilistáztam és ez van benne, Tahiti.rom, akkor nem írta bele vagy csak a név maradt a régi? A feszültség jónak tűnik, én csak azt módosítottam, mert irdatlanul magasat kap játék alatt.
-
Sanyi19
őstag
Na ezt nem tudom, mert nekem nem írta be. CMD-be én ezt a két parancsot szoktam használni:
atiflash -s 0 eredetibios.bin -lementés
atiflash -f -p 0 ujbios.rom -új bios beírásaa beírásnál türelmesen kell várni, mikor kiírta, hogy indítsd újra akkor újraindítod szépen és kész is.
-
Sanyi19
őstag
A legjobb külön program alól flashelni valamilyen dos alól. Nálam működik rendesen windows 7 x64 alól is, ha windows alól frissíted a bios-t az csak azért rossz, mert ha elrontod, elképzelhető, hogy nem fog elindulni a windows, catalyst után nem lesz kép. A logout bejegyzésemben flashelek egy 6570-et 6670-re ott a lényeg le van írva.
Ha mégis windows alól akarod, akkor a legjobb ha úgy indítod a programot, hogy kicsomagolod egy mappába és abban indítasz egy cmd-t. Total Commander erre nagyon jó mert alulra, ha beírod, hogy cmd már ott is vagy ahol kell.
-
dark_hmz
tag
Én magamnak barkácsoltam boot cd-t, ultraiso-val. Csináltam egy új boot cd-t, ott megadtam neki a boot fájlt amihez már hozzáadtam a szükséges dolgokat, majd kiírtam. Innen le tudod tölteni a boot fájlt amit én használtam, a romot cseréld le a tiedre, meg az autoexecben írd át a nevét ha kell.
Igen, trixx jó lesz, csak a force constant voltage-ről ne feledkezz meg, gondolom a vtx-nél is csak úgy megy a feszültségállítás. Teszteld alaposan, lehetőleg minél több játékkal, benchmarkkal.
-
dark_hmz
tag
Szia!
Teszteld le, hogy a te kártyádhoz milyen beállítások kellenek és azt használd. Egyébként bootoláskor azt az órajelprofilt használja mint 3d-ben is, szóval mindenképp stabil tuningot állíts be! Épp ma olvastam az egyik külföldi fórumon, hogy valakinek sikerült egy Sapphire 7870 XT-re olyan BIOS-t varázsolni amivel be sem boot-ol a gépe. Még jó, hogy a Sapphire dual BIOS-os... Szóval ha okosan csinálod akkor 100% hogy nem lesz gond, volt már VTX Tahiti LE BIOS módosítva ezzel a progival.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- iPhone topik
- Anime filmek és sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest