Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dark_hmz
tag
Igen, eddig mindig win alól csináltam, kivéve mikor a boot cd-t teszteltem.
Dual BIOS-os a kari? Ha igen akkor meg lehetne próbálni esetleg a másik állásban, vagy egy atiwinflash -unlockrom 0 is megérhet egy próbát. Sajnos ez a része passz, nem volt még hasonló problémám úgyhogy csak találgatok.Egyébként az eredeti BIOS-t a lementése után erősen ajánlott megnyitni a progival (a legújabb verzióval!) mert találkoztam egy igen érdekes hibával. És ha megnyitáskor azt mondja hogy érvénytelen az ellenőrzőösszeg akkor újra le kell menteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest